Grootegast Energiezuinige Woningen

Grootegast Energiezuinige Woningen

Prijzen:
VERKOCHT! Bouwnummer 58 : € 177.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 328 m2
VERKOCHT! Bouwnummer 59 : € 169.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 295 m2
Bouwnummer 60 : € 169.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 295 m2
Bouwnummer 61 : € 169.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 295 m2
Bouwnummer 62 : € 169.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 295 m2
Bouwnummer 63 : € 172.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 327 m2

De vermelde prijzen zijn inclusief B.T.W. en vrij op naam, dus geen bijkomende kosten als notariskosten en overdrachtsbelasting! 

Deze nieuw te realiseren half vrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in de aansprekende jaren ’30 bouwstijl. Het mooie is dat u deze royale woningen nog geheel aan kunt passen aan uw eigen woonwensen!.

Deze woningen worden gebouwd om een heel leven lang fijn in te kunnen wonen.

Zowel de indeling van de begane grond als de etage kan zelf gekozen worden. Kiest u voor een tuingerichte woonkamer met de keuken aan de voorzijde of liever voor een tuingerichte keuken en de woonkamer aan de voorzijde. Het is allemaal mogelijk! 

Bovendien geheel levensloopbestendig want een slaapkamer met badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een plezierige werkruimte op de begane grond is een keuze. Ook is het een optie om een garage en/of bijkeuken te laten realiseren.

Uiteraard worden deze woningen geïsoleerd volgens de nieuwste normen en zijn daardoor zeer energiezuinig. Standaard worden de woningen uitgerust met zonnepanelen. Dit resulteert in lage energielasten en daardoor lage woonlasten. 
De ruime achtertuin is gunstig gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Bovendien heeft de achtertuin een achterom naast de garage.

Indeling:
Begane grond: Entree met hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken met aansluiting wasmachine, de garage of slaapkamer met badkamer op de begane grond of kantoorruimte.
Eerste etage: standaard ingericht met twee grote slaapkamers en een badkamer maar een indeling met drie slaapkamers is optioneel.
Tweede etage: vlizotrap naar zolderberging.

De woningen worden gerealiseerd in de groene, ruim opgezette en jonge woonwijk Roblespark te Grootegast. Grootgast is een geliefde woonplaats gunstig gelegen midden in het Westerkwartier. Wonen, werken en ontspannen gaan in deze streek hand in hand. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de A7 in de buurt zijn Groningen en Drachten prima bereikbaar.

Bouwgarantie is optioneel beschikbaar.

Maak snel een afspraak met De Flexibele Makelaar voor meer informatie, bel 0512-369122.

De vermelde prijzen zijn inclusief B.T.W. en vrij op naam, dus geen bijkomende kosten als notariskosten en overdrachtsbelasting! 

 • Situatietekening bouwkavels

  Situatietekening bouwkavels

 • Begane grond optie 1

  Begane grond optie 1

 • Begane grond optie 2

  Begane grond optie 2

 • Begane grond optie 3

  Begane grond optie 3

 • Begane grond optie 4

  Begane grond optie 4

 • Verdieping optie 1

  Verdieping optie 1

 • Verdieping optie 2

  Verdieping optie 2

 • Doorsnede

  Doorsnede