Referenties NVM Makelaar Surhuisterveen

 • Boelenslaan, De Wetterwille 121

  Boelenslaan, De Wetterwille 121

  "De afspraken met de bezichtigingen verliepen correct. Na elke bezichtiging werd er een keurige terugkoppeling gegeven. De contacten met kantoor waren prettig, ze zijn zorgvuldig. Wij hadden voornamelijk met Wieger te maken en vonden dat hij goed met ons mee dacht en deskundige adviezen gaf. Hij doet zijn werk met veel enthousiasme en toewijding. Kort samengevat een deskundige, klantgerichte en toegankelijke makelaardij die de tijd neemt en tevens mensgericht is. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en het feit dat er nog even kritisch naar de koopovereenkomst van onze aangekochte woning werd gekeken waardeerden wij zeer!" 

  Mevrouw B. Bosma

   

 • Drachten, De Wetterwille 121

  Drachten, De Wetterwille 121

  "Als erfgenamen vroegen we De Flexibele Makelaar het huis van onze ouders te verkopen. Dat is intussen gelukt. Wij zijn erg tevreden over het werk van met name Wieger van der Velde. Hij is iemand die niet alleen voor de verdienste werkt, maar er merkbaar plezier in heeft. Hij is gemakkelijk bereikbaar voor vragen en adviezen en regelde ook zaken als een reparatieklus en het aanvragen van het energielabel. Er was een mooie fotoreportage van het huis die we zelf ook kregen. Wieger onderhield contact met de notaris, ontving mij voor het ondertekenen van het voorlopig koopcontract en was aanwezig bij het passeren van de akte bij de notaris. 

  Ook de telefonische contactmomenten met de andere medewerkers heb ik als plezierig ervaren. We werden steeds op de hoogte gehouden van bezichtigingen en de gang van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanraden." 

  Hennie van Amerongen 

   

 • Doezum, Renkemastraat 15

  Doezum, Renkemastraat 15

  "Ons huis stond lang te koop bij een andere makelaar, maar helaas geen kopers... We zijn overgestapt naar De Flexibele Makelaar en binnen 2 maanden was het raak! We hadden meerdere kopers en hebben ons huis gelukkig verkocht!"

  Mevrouw G. Westerhof - Flikkema

 • Drogeham, Tsjerkebuorren 2

  Drogeham, Tsjerkebuorren 2

  "De verkoop van ons huis op de Tsjerkebuorren te Drogeham is goed door De Flexibele makelaar verzorgd. |Mooie foto`s, goede gesprekken. We waren erg tevreden met de werkwijze van deze makelaar."

  Fam. Rekker

 • Surhuizum, De Treaskes 16

  Surhuizum, De Treaskes 16

  "Spontaan, vrolijk, klantvriendelijk en vertrouwd is dit makelaarskantoor. Je voelt je hier direct thuis. Ook extra zaken worden geregeld zonder extra kosten. Dit hebben wij als op-en-top ervaren. Wij hebben niets op deze makelaar an te merken. Ook de naservice is perfect. Wij zouden deze makelaar dus zeker aanbevelen!"

  Fam. Rispens

 • Drogeham, Pastorykamp 13

  Drogeham, Pastorykamp 13

   "Wat ons opviel bij De Flexibele Makelaar was het enthousiasme en toegankelijkheid van alle medewerkers. Een goed team die ons - waar mogelijk was - op alle fronten heeft bijgestaan vóór en tijdens de verkoop van onze woning in Drogeham."

  Fam. Weening

   

 • Rottevalle, Brouwersgreft 7

  Rottevalle, Brouwersgreft 7

  "Door goede begeleiding en de professionele foto's is ons huis aan de Brouwersgreft snel en goed verkocht, veel dank voor de inzet van het hele flexibele makelaar team!"

  Lieuwe Nicolai

 • Surhuisterveen, Blauwhuisterweg 3

  Surhuisterveen, Blauwhuisterweg 3

  "Zeer toegankelijke en professionele makelaar. De persoonlijke begeleiding sprak mij heel erg aan!"

  Fokje Pama

 • Buitenpost, Simke Kloostermanstraat 4

  Buitenpost, Simke Kloostermanstraat 4

  "Een huis verkopen is niet makkelijk. Door de professionele hulp van De Flexibele Makelaar, die goede adviezen heeft gegeven en de vele aandacht in de verschillende media heeft geregeld is het huis vrij snel verkocht. Bedankt hiervoor."

  Ties Egge Allersma & Sonja Postma