Het Breed 5, Stroobos te koop

Stroobos

Het Breed 5

€ 399.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Onder bod: Momenteel is er een koper in onderhandeling over dit object. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Omschrijving

Het Breed 5, Stroobos te koop

Altijd al een droom gehad om een florerend horecabedrijf te runnen? Dan is dit pand aan Het Breed 5 te Stroobos een uitgelezen kans! Dit pand kan gecombineerd worden met (dubbel)wonen en heeft dus op de eerste etage een keurige dubbele bovenwoning die een mooi uitzicht biedt over de haven van Stroobos. Ook het geheel bewonen of gebruiken met een ander bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Dit geheel is een lange periode, zeer succesvol in gebruik geweest als goedlopend restaurant met café en bovenwoning.

Ook B&B Bed en Breakfast behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide bestemmingsplan maakt al dit soort mogelijkheden mogelijk.

Het geheel is grondig onder handen genomen, waardoor het geheel weer in uitstekende staat verkeerd! Ook is het horecadeel compleet gemeubileerd en turnkey (instapklaar), dus van alle gemakken voorzien, inclusief uitgebreide keuken.

Tevens is het geheel in karakteristieke stijl herbouwd, dus compleet nieuw opgebouwd. Hierdoor zijn de begane grondvloer en de eerste etagevloer van beton. Er zijn dus geen houten vloeren op de woonetages aanwezig. Ook zijn de gevels opnieuw opgebouwd en naderhand extra gerenoveerd. Tevens zijn o.a. de goten aangepakt, alsmede het houtwerk, het complete buitenschilderwerk en de constructie van het balkon.

Ook is het elektrisch aangepakt en verbetert naar de tijd van nu. Zo is de elektrische installatie conform het actuele NEN-normen aangepast en is hier een rapport voor opgesteld. Tevens is het elektra aangepakt bij de woningen, waardoor ook elektrisch koken tot de mogelijkheden behoort.

De gemeente wil in principe haar medewerking verlenen om de bestemming te wijzigen naar een volledige bestemming gemengde doeleinden (compleet wonen, met eventuele verscheidende bedrijfsmogelijkheden), hiervan hebben wij een toestemming (principe uitspraak) van de gemeente. Deze documenten hebben wij ter inzage op ons kantoor en voegen wij bij met de verkoop. Dit houdt dus in dat er in veel gevallen ook een complete woonhypotheek afgegeven kan worden, in plaats van een bedrijfsmatige financiering!

Dit pand is centraal gelegen tussen Leeuwarden, Groningen, Buitenpost en Surhuisterveen. De wandel-, fiets en watergebieden zijn daarom letterlijk gelegen voor de deur. Er is open vaarwater aanwezig, waardoor er prachtig uitzicht is over de (plezier)vaarten bij bijvoorbeeld de brug.

Het parkeren kan voor de deur; er is zeer veel openbaar, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook op eigen terrein is het mogelijk om een eigen auto te stallen.

Horeca:
Via de middenentree komt u in de ontvangstruimte met garderobe en loopt u door naar de gezellige bar met met sfeervolle zitgelegenheid; de ruime (eet)zaal is te bereiken middels suitedeuren en is eveneens zeer sfeervol te noemen; toiletruimte met 2 aparte toiletgroepen (dames en heren) met meerdere sanitaire voorzieningen; zeer royale keuken welke van alle gemakken voorzien is als bijvoorbeeld een steamer, kooktoestellen, bakwanden, spoelkeuken en keukenmachine apparatuur (mixers, koffiezetapparaten etc.); bergruimte, cv-/wasruimte kantoorruimte.
Tevens is aan de buitenzijde terrasmogelijkheid.

De complete horeca inventaris blijft achter met o.a. restaurantmeubilair, terrasmeubilair, bardelen, bakwanden, steamer, servies etc.

Wonen:
Trapopgang naar overloop met 2 appartement units, welken als geheel gebruikt kunnen worden maar ook los van elkaar afgesloten kunnen worden.

Wonen1:
Royale woonkamer van ca. 22m² met keukenopstelling; balkon; slaapkamer; badkamer met douche, wastafel en toilet.

Wonen 2:
Woonkamer van ca. 16m²; slaapkamer; zeer ruim balkon van ca. 13m² badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

2e etage:
Vlizotrap naar zeer ruime 2e etage met grote bergruimte en 2e cv-opstelling.

Net zo enthousiast over alle mogelijkheden van dit idyllische pand aan Het Breed 5 te Stroobos als dat wij zijn? Onze makelaars vertellen u graag alles over dit prachtige geheel!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Horeca, kantoorruimte, horeca
Vraagprijs
€ 399.000 kosten koper
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
4 dagen geleden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Het geheel is goed van binnen onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Het geheel is goed van buiten onderhouden

Energie

Energielabel
Einddatum
14 februari 2032

Kantoorruimte

Oppervlakte
73 m²
In units vanaf
1 m²
Verdiepingen
2
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Gemeenschappelijke ruimtes
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry keuken

Horeca

Horeca type
Cafe, eetcafe, cafe zalencentrum, wegrestaurant, chinees indisch restaurant, pannenkoekenhuis creperie, restaurant partycentrum, congres zalencentrum
Oppervlakte
323 m²
Verkoopoppervlakte
275 m²
Regio's
Friesland, groningen

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
Ligging
Aan vaarwater
Parkeren
Ruim voldoende openbaar (gratis) parkeren.
Toelichting
Aan open vaarwater met recreatiemogelijkheden.

Kadaster drogeham a 1922

Oppervlakte
378 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster drogeham a 1923

Oppervlakte
3 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte aanwezig

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: