Menu Zoeken Contact
Verkocht Onbekend

Zoom 16

9231 DX Surhuisterveen

Op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Zoom 16, Surhuisterveen te koop

Deze representatieve en traditioneel gebouwde bedrijfsruimte (2006) met een perceel van ca. 1.377 m² is gelegen op een goed bereikbare locatie op het ruim opgezette bedrijventerrein te Surhuisterveen. Door de indeling en de grootte is het pand geschikt voor gebruik in diverse branches.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een showroom met daarachter een werkplaats, verder zijn er kantoor- en opslagruimten. Het terrein rondom het pand is voorzien van klinkerbestrating en aan de achterzijde grenst het perceel aan het water De Lauwers.

Het goed onderhouden en modern vormgegeven geheel is opgetrokken met gemetselde spouwmuren en op de etage voorzien van geïsoleerde gevelbekleding, stalen draagconstructie, grote raampartijen die voorzien zijn van isolatieglas, geïsoleerde dakplaten, vloeistofdichte vloer in zowel de showroom als de werkplaats. Verder is het pand voorzien van vloerverwarming, de c.v. combiketel is van 2007.

Indeling:
Voorentree, showroom van ca. 130 m² met plavuizenvloer, werkplaats van ca. 100 m² met twee overheaddeuren en een separate loopdeur naar het achtergelegen terrein, de kantoorruimte (totaal ca. 50 m²) heeft een eigen zijingang, centrale hal met trapopgang en plavuizenvloer, toiletruimte, kantoor met plavuizenvloer, kantine met complete keukenopstelling en plavuizenvloer.

Eerste etage: vanuit zowel de werkplaats als de hal is de eerste etage te bereiken via een vaste trap, deze ruimte is ingericht met een kantoorruimte (ca. 40 m²) en opslagruimte (ca. 100 m²).

Het geheel is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg op het ruim opgezette en goed bereikbare bedrijventerrein Lauwerskwartier. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de oostzijde van Surhuisterveen, nabij De Scheiding met goede verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen). Het perceel heeft als bestemming Bedrijventerrein en geschikt voor bedrijven categorie 1, 2 en 3.1.

De aanvaarding is in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Soort object
Bedrijfsruimte, bedrijfsruimte
Prijs
Op aanvraag
Aangeboden
Sinds 6+ maanden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
VANAF_2001_TM_2010
In aanbouw
Nee

Bedrijfshal

Oppervlakte
230 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren
Terrein aanwezig
Ja

Terrein

Oppervlakte
375 m²

Kadaster

Kadaster
SURHUIZUM B 8810
Oppervlakte
1377 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte mogelijk

3D plattegrond

Google Maps

realworks.locations_google_maps_error

Onze partners

WhatsApp