Alde Dyk 7, Kootstertille te koop

Kootstertille

Alde Dyk 7

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Alde Dyk 7, Kootstertille te koop

Ontdek dit verborgen pareltje aan de Alde Dyk 7 in Kootstertille. Deze vrijstaande woning biedt een verrassende combinatie van ruimte en charme. Achter de bescheiden gevel ligt een riante, uitgebouwde woning compleet met een adembenemende serre. Samen beslaan ze een comfortabele woonoppervlakte van circa 148 vierkante meter, aangevuld met nog eens ruim 52 vierkante meter aan aanvullende binnenruimte. Het geheel wordt omringd door een weelderige, zonnige en beschutte tuin op een perceel van 535 vierkante meter.

Deze woning is door de jaren heen liefdevol onderhouden en stijlvol gerenoveerd. In 1999 is het huis aan de achterkant uitgebreid. De badkamer is in 2010 gemoderniseerd en in 2016 is de spouwmuur van het originele huis geïsoleerd. Bovendien zijn er gefaseerd bijna overal duurzame kunststof kozijnen geplaatst, grotendeels voorzien van HR++ beglazing. Ook de dakgoten en windveren zijn in kunststof uitgevoerd. Alle platte daken zijn eveneens geïsoleerd. De gloednieuwe keuken uit 2020, samen met de indrukwekkende serre met glazen schuifwand uit 2018, vormen de kers op de taart van dit unieke huis.

Met enkele eenvoudige aanpassingen kan de woning levensloopbestendig gemaakt worden. Tijdens eerdere renovaties is hiermee al rekening gehouden, waardoor het realiseren van een slaapkamer op de begane grond een fluitje van een cent is. Daarnaast biedt de benedenverdieping een compleet ingerichte badkamer. Indien gewenst, kunnen de slaapkamers op de bovenverdieping verder worden gesplitst voor extra (slaap)ruimte.

De bestemming van het object is Gemengde Doeleinden wat naast wonen ook mogelijkheden biedt voor een aan-huis-verbonden beroep of bedrijf.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree via de voordeur in de zijgevel van de woning; binnenkomst in de ruime ontvangsthal met trapopgang, meterkast en toiletruimte; L-vormige woonkamer van ca. 28m² met uitzicht over de straat; open keukenruimte met moderne keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur (inclusief Quooker) welke overgaat in de eetkamer met openslaande toegangsdeuren naar de tuin (totaal ca. 30m²); badkamer met douche, ligbad voorzien van jets; hangtoilet en wastafelmeubel met dubbele kraan; bijkeuken met kastenwand en toegang tot de (deels geïsoleerde) garage van ruim 52m² en de zonnige serre met glazen schuifwanden.

Eerste verdieping:
Overloop; 2 royale slaapkamers van ca. 18 m² en 16m² welke indien gewenst op te delen zijn; berging met CV-opstelling; berging met vaste trap naar zolderberging op de 2e verdieping.

Laat u betoveren door de sprookjesachtige, omheinde tuin met een schitterende vijver en een rijke variëteit aan planten en bloemen. Dit groene paradijs biedt volop privacy en rust. Aan zon ook geen gebrek want de tuin is grotendeels aan de zuidwestkant van de woning gelegen. In de serre is het ook vroeg in het jaar heerlijk vertoeven en met warm zomerweer schuift u de glazen deuren in een handomdraai helemaal open. Daarnaast liggen uitgebreide centrumvoorzieningen van het dorp op loopafstand, waardoor alle gemakken binnen handbereik zijn.

Mis deze kans niet en ervaar zelf de magie van dit bijzondere huis aan de Alde Dyk 7 in Kootstertille! Bezichtigen? Neem snel contact op met ons kantoor voor een afspraak met een van onze flexibele makelaars!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Gemengd
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1975, uitgebouwd in 1999.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten.
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt zadeldak.

Energie

Energielabel
Einddatum
30 december 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Atag gas gestookte combiketel uit 2014 huur

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
535 m²
Woonoppervlakte
148 m²
Overige ruimten
52 m²
Inhoud
743 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
3 kamer(s) waarvan 2 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, zitbad, toilet, douche, jacuzzi, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, whirlpool
Voorzieningen
Dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
300 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein of in de omgeving.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Oppervlakte
52 m² (12,42m diep en 5,49m breed)
Capaciteit
3 auto(s)
Aantal
1

Kadaster kooten c 2700

Oppervlakte
535 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Een levensloop bestendig (te maken) huis aan de rand van het dorp. Eerste eigenaar, in de loop van de jaren met zorg verbouwd (ruimer) en vernieuwd. Goed onderhouden en kwalitatieve bouw. Ruime woning met prachtige tuin en vijver. Geisoleerde grote aanbouw welke diverse mogelijkheden biedt voor bedijf, hobby of opslag. Heerlijke serre met uitzicht op de tuin met nauwelijks inkijk. Een heerlijke plek op het zuiden waar je al snel kunt zitten. Mocht het te warm worden, dan is het heerlijk vertoeven onder een stevig gebouwde overkapping. De tuinen zijn grotendeels verhoogd wat het toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Achter is geheel omheind. Recent vernieuwde ramen en kozijnen beneden en een nieuwe keuken. Voorzieningen zoals winkels, multifunctioneel centrum (met huisarts/fysiotherapie etc.) op loopafstand. Deze woning geeft een gevoel van ruimte, stevigheid, rust, veiligheid en mogelijkheden. Als gezin en later samen hebben we hier met veel plezier gewoond. Een heerlijke plek om te wonen! 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: