Hoofdstraat 178, Grootegast te koop

Grootegast

Hoofdstraat 178

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Hoofdstraat 178, Grootegast te koop

Welkom bij deze unieke kans in Grootegast en omgeving, deze ruime en veelzijdige woning die al uw woonwensen overtreft! De indeling van deze woning is werkelijk indrukwekkend en biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Deze karakteristieke woning met praktijkruimte en prachtige monumentale lindenboom in de voortuin is een bekend icoon in de regio. Voorheen diende het als de tandartspraktijk van Grootegast, maar nu staat dit bijzondere geheel te koop!

Stelt u zich eens voor: een royale woning met de mogelijkheid om wonen en (thuis)werken perfect te combineren. Of het nu gaat om een praktijk of een bedrijf aan huis, de ruimte biedt eindeloze mogelijkheden. Maar dat is niet alles. Deze woning is ook ideaal voor andere doeleinden, zoals mantelzorg of een charmante Bed & Breakfast. U zult versteld staan van de mogelijkheden die deze woning biedt.

Deze woning biedt niet alleen veel ruimte binnen, maar ook daarbuiten. Met een dubbele stenen garage met kap en volop parkeergelegenheid op eigen terrein hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw voertuigen en die van uw gasten. Bovendien wordt u omringd door een weelderige en privacy volle tuin. Het is uw eigen oase van rust en groen, een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur.

Maar er is nog meer! Achter het geheel ligt een perceel grasland met fruitbomen. Dit biedt u de unieke mogelijkheid om kleinvee te houden en te genieten van een landelijk leven, terwijl u toch de gemakken van Grootegast binnen handbereik hebt. U kunt bijvoorbeeld uw eigen verse producten verbouwen en genieten van een gezonde en duurzame levensstijl.

Momenteel heeft het perceel een maatschappelijke bestemming, maar er is al principetoestemming verleend door de gemeente om het geheel om te zetten naar de bestemming 'Wonen'. Dit opent de deuren naar nog meer mogelijkheden en flexibiliteit voor uw droomproject.

Indeling:
Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal, direct aan uw linkerhand bevindt zich een toilet met fontein, vervolgens komt u in de lichte en royale L-vormige woonkamer, deze biedt met een oppervlakte van maar liefst 50m² een comfortabele leefruimte, aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de woonkeuken, uitgerust met een complete inbouwkeuken en hoogwaardige inbouwapparatuur, de tuindeur geeft toegang tot het terras waardoor u gemakkelijk kunt genieten van zonnige dagen en buitenactiviteiten, de kelder biedt extra opslagruimte, de bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, de cv-opstelling en een zij-entree.

De voormalige praktijkruimte is een waardevolle toevoeging aan deze woning en biedt talloze mogelijkheden voor diverse doeleinden. Met een aparte entree, een hal met wachtkamer van ca. 24m² en een eigen toiletruimte, heeft u de flexibiliteit om uw eigen bedrijf of praktijk aan huis te vestigen. Daarnaast zijn er twee afzonderlijke praktijkruimtes van totaal ruim 50m², waarvan er één directe toegang heeft tot de woonkeuken. Deze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en bieden eindeloze mogelijkheden voor een kantoor aan huis, een atelier, een praktijkruimte of zelfs een speelkamer voor de kinderen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die leidt naar maar liefst zes slaapkamers. Elke kamer biedt privacy, comfort en voldoende ruimte voor al uw meubels en persoonlijke spullen. Beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning geven zelfs toegang tot een groot balkon, waar u kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht. Daarnaast zijn er twee badkamers op deze verdieping, waarvan één is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en toilet en de andere met een douche.

De tweede verdieping bestaat uit een grote zolderverdieping, bereikbaar via een vlizotrap.

De riante tuin nodigt uit tot ontspanning en genieten van de buitenlucht. Met een groot overkapt terras kunt u het hele jaar door buiten zitten en ontspannen, ongeacht het weer. Een slingermuur met bramenstruiken voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en heerlijke vruchten toe aan uw tuin. Borders met een verscheidenheid aan planten zorgen voor kleur en geur gedurende het hele jaar, terwijl een perfect onderhouden gazon ruimte biedt voor spelende kinderen en gezellige barbecues. Sierlijke hagen bieden privacy en creëren een oase van rust. En laten we vooral de unieke monumentale lindenboom niet vergeten, een majestueuze aanvulling in de voortuin.

Achter de tuin ligt een ruim perceel weiland, dat momenteel is ingericht met verschillende fruitbomen. Hier kunt u uw eigen boomgaard creëren en genieten van verse, sappige vruchten rechtstreeks uit uw eigen tuin.

Daarnaast beschikt het perceel over een dubbele stenen garage met een oppervlakte van maar liefst 70m². Deze ruime garage biedt niet alleen plaats aan uw auto's, maar ook aan uw fietsen, tuinapparatuur en andere benodigdheden. Met een zolderruimte en twee elektrische sectionaal deuren is er meer dan genoeg ruimte voor al uw opslagbehoeften. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek.

Dit alles bevindt zich op een prachtige hoeklocatie aan de Hoofdstraat en de Lutjegasterweg, op een perceel van 3.820m² eigen grond. De ligging in Grootegast, een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau, biedt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Van winkels en scholen tot horecagelegenheden, medische voorzieningen en sportfaciliteiten, alles is binnen handbereik. Bovendien bevindt Grootegast zich op een strategische locatie op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe, waardoor zowel Groningen als Drachten gemakkelijk bereikbaar zijn via de nabijgelegen snelweg A7.

Deze bijzondere locatie is werkelijk een droom die uitkomt. Neem de tijd om de foto's en video te bekijken voor een eerste indruk, maar de beste manier om de volledige charme en potentie van deze woning te ervaren, is door een bezichtiging ter plaatse. Onze flexibele makelaars leiden u graag rond op deze unieke locatie aan de Hoofdstraat 178 in Grootegast. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om uw droomhuis te ontdekken!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Het geheel is goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Het geheel is goed onderhouden. Het balkon heeft enig onderhoud nodig.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
14 juli 2030
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Twee hr combiketels gas gestookte combiketel uit 2006 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
3820 m²
Woonoppervlakte
278 m²
Overige ruimten
27 m²
Inhoud
1027 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
10 kamer(s) waarvan 6 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, wastafelmeubel, douches 2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
3500 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra, vliering, elektrische deur
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
73 m² (10,77m diep en 6,76m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
2

Kadaster grootegast d 3183

Oppervlakte
2450 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster grootegast d 8

Oppervlakte
1370 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: