Solcamastraat 30-30, Sumar te koop

Sumar

Solcamastraat 30-30

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Solcamastraat 30-30, Sumar te koop

U kunt deze zomer nog genieten van deze prachtige vrijstaande luxe 6 persoons recreatievilla genaamd ‘Wetterwille’ met een zeer complete inrichting en gelegen op een prachtige locatie met vrij uitzicht over het Prinses Margietkanaal.

Deze uitstekend onderhouden en modern vormgegeven vrijstaande villa is zeer recent geheel gemoderniseerd, voorzien van een zeer complete en hagelnieuwe inrichting en stoffering. Maar ook de tuin is hierbij niet vergeten en fraai aangelegd met meerdere zonneterrassen en een tuinberging. Aan alles is gedacht want zelfs de zonneterrassen zijn voorzien van fraaie tuinsets. Dit is wat bedoeld wordt met ‘instapklaar’!

Levensloopbestendig bovendien door de aanwezigheid van een tweepersoonsslaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de etage zijn ook nog twee tweepersoons slaapkamers met een tweede badkamer.

Het geheel is gesitueerd op een prachtige locatie op het Villapark Bergumermeer op een perceel eigen grond van ca.
398 m² pal aan het water. De in ca. 2002 gerealiseerde comfortabele woning is geheel geïsoleerd, geheel voorzien van HR+ isolatieglas, verwarmd met behulp van radiatoren en de AWB c.v. combiketel is van ca. 2002. Door het comfort van de woning kunt u hier het gehele jaar rond heerlijk recreëren.

Indeling:
Overdekte zijentree met hal, modern toilet met fonteintje, tuingerichte L-vormige woonkamer met tuindeuren naar het terras, open keuken met moderne inbouwkeuken (geplaatst in 2022) voorzien van inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron), tweepersoonsslaapkamer van ca. 8,8 m2 met vaste garderobekast, moderne badkamer met douchecabine, een meubel met vaste wastafel en vaste kast en toilet, bijkeuken met achterentree, c.v. opstelling en witgoed (wasmachine en droger).
Eerste etage: overloop, twee tweepersoonsslaapkamers, moderne tweede badkamer met douche, toilet en meubel met vaste wastafel met bijpassende vaste kast.

De vrijstaande tuinberging is voorzien van elektra en biedt voldoende bergruimte voor eventuele fietsen en/of tuingereedschap.

Rondom de woning ligt een fraai aangelegde fraaie tuin met gazons, borders, afsluitende hekwerken en aan de voor- en de achterzijde van de woning zijn zonneterrassen aangebracht. Vanaf het terras aan de voorzijde is er een buitengewoon fraai uitzicht op het levendige Prinses Margrietkanaal.

Aan de voorzijde van de woning is bovendien parkeergelegenheid voor twee auo's op het eigen terrein.

Bovendien is dit gedeelte van het park alleen bereikbaar voor gebruikers van de vakantievilla’s en daardoor is uw privacy gewaarborgd.

De prachtige en waterrijke omgeving biedt volop recreatie- en watersportmogelijkheden maar ook een groot netwerk van fiets- en wandelpaden door het voor deze streek typerende coulisselandschap. Bovendien zijn grote plaatsen als Leeuwarden en Drachten per auto in circa 10 tot 15 minuten te bereiken.

Villapark Bergumermeer is centraal gelegen in de Friese wouden en voor voorzieningen zoals een overdekt zwembad, tennisbanen, midgetgolfbaan, kinderboerderij, speeltuin, restaurant, snackbar, stranden, botenverhuur, jachthaven en passantenhaven etc. kunt u terecht in de directe omgeving. Vanaf het water zijn er dus volop mogelijkheden om de Friese meren te verkennen.

Kortom maak snel een afspraak om deze luxe vakantievilla die volledig ingericht, gestoffeerd en gemeubileerd is eens van binnen te bekijken. Wellicht kunt u dan deze zomer al genieten van al dit moois!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
4 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Recreatie
Huidige bestemming
Recreatie
Permanente bewoning
Nee
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Bouwjaar omschrijving
Gerealiseerd in 2002
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Gerenoveerd en gemoderniseerd
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Gerenoveerd
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Zadeldak met dakpannen

Energie

Energielabel
Einddatum
8 oktober 2031
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Awb hr combiketel gas gestookte combiketel uit 2002 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
398 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
333 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Wastafel, toiletten 2, douches 2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan park, beschutte ligging, aan vaarwater, landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom, zonneterras (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
300 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Op eigen terrein
Parkeren
Parkeerruimte voor twee auto's op het eigen terrein.

Garage

Garage soort
Geen garage

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster oostermeer k 1378

Oppervlakte
398 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: