Vossepol 39, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Vossepol 39

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Vossepol 39, Surhuisterveen te koop

Deze keurig onderhouden en gerenoveerde woning heeft zeer veel te bieden... Zo heeft de woning onder andere een prachtig open ligging aan de voorzijde aan een speelplantsoen en groenstroken, is de woning recht opgetrokken, waardoor er zowel op de 1e als 2e etage veel woonruimte aanwezig is en is de in 2020 gerenoveerde achtertuin gericht op het zeer zonnige zuid-oosten. Ook heeft de achtertuin een ruime achterom en is er een stenen berging gesitueerd in de achtertuin.

Op het gebied van netheid is deze tussenwoning tevens een pareltje te noemen. Zo is de badkamer vernieuwd met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met wastafelmeubel, en een wandcloset. Ook is de keuken vernieuwd en zijn er prachtige dubbele suitedeuren geplaatst vanuit de woonkamer naar de woonkeuken, waardoor de ruimtes van elkaar te scheiden zijn. Ideaal voor het gevoel van ruimte en toch beslotenheid en rust in iedere ruimte.

Tevens is het schilderwek buiten in 2020 vernieuwd en het schilderwerk binnen in 2019, beiden door een professionele schilder.

Ook aan de maandlasten op energiegebied is gedacht; zo is de woning vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, is er vloerisolatie aangebracht en is het dak geïsoleerd. De woning draagt dan ook niet voor niets het C-energielabel.

Begane grond:
Hal/entree aan voorzijde met vernieuwde meterkast en trapopgang; ruime woonkamer met suitedeuren naar de grote leefkeuken/woonkeuken met L-vormige keukenopstelling voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur en een provisiekast; bijkeuken met doorloop naar de achtertuin en toiletruimte met wandcloset.

1e etage:
Overloop met vaste kast; 3 royale slaapkamers, waarvan 2 tweepersoonsslaapkamers; badkamer met inloopdouche, wandcloset, ligbad en wastafel met wastafelmeubel.

2e etage:
Vaste trap naar ruime zolder, waarvan 1 kamer in gebruik is als stookruimte en wasruimte, maar waar met een kleine aanpassing de 5e slaapkamer gerealiseerd kan worden en 1 kamer welke gebruikt kan worden als slaapruimte, maar die qua kenmerken zich nu leent als hobbyruimte met extra opslag.

Buiten:
Heerlijk zonnig vertoeven in de onderhoudsarme, ruime en zuid-oost gerichte achtertuin, voorzien van sierbestrating, borders, een berging, een overkapping en een achterom. Tevens is er een buitenkraan aanwezig en een grote zonneoverkapping met zonnedoek welke uitrolbaar is.

Aan de voorzijde ligt een zeer compleet speelveld en groenstroken. Ook is de gehele voortuin vernieuwd en onderhoudsarm aangelegd.

Surhuisterveen het regiodorp en het stadscentrum van de regio met een zeer hoog voorzieningenniveau, zoals een divers aanbod van maar liefst 4 grote supermarkten supermarkten, meer dan 100 winkels, (basis)scholen, een groot multifunctioneel centrum met bijvoorbeeld een jeugdsoos, kinderopvang en een bibliotheek, sportaccommodaties en openbaar vervoer (bus). Surhuisterveen is een zeer geliefde woonplaats met een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelweg (A7), Groningen, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteiten plaats vinden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks grote wielerwedstrijden plaats, waaronder de Profronde en wielercross activiteiten. Ook zijn er meerdere fietstours, is er een groot beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten de triatlon De Flexibele Makelaar Feanster 40!

Ook qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor andere plaatsen. Het dorp beschikt over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (De Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen. Op het gebied van kunst en cultuur beschikt het dorp over meerdere musea's en culturele mogelijkheden.

Wilt u dit zeer complete en ruime geheel graag van binnen én buiten bekijken? Onze flexibele makelaars zijn u zeer graag van dienst en leiden u graag rond aan de Vossepol 39 te 9231HG Surhuisterveen

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, tussenwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Bouwjaar omschrijving
Keurig gerenoveerd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Keurig onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Keurig onderhouden
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Dwarskap

Energie

Energielabel
Einddatum
7 september 2028
Isolatie
Vloerisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Remeha hr 107 gas gestookte combiketel uit 2009 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
152 m²
Woonoppervlakte
126 m²
Inhoud
423 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
8 kamer(s) waarvan 6 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
70 m²
Achtertuin
50 m² (10,5m diep en 5,47m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat

Garage

Garage soort
Geen garage

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum b 8281

Oppervlakte
152 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: