Westersingel 36, Burgum te koop

Burgum

Westersingel 36

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Westersingel 36, Burgum te koop

Deze woning combineert een fraaie jaren ’30 uitstraling met een moderne maatvoering en afwerking door recentere uitbreidingen en moderniseringen. Bovendien zeer compleet met een stenen garage, hobby/bergruimte en een verrassend diepe en zonnige tuin met tuinkas en een modern tuinhuis met tuinkamer en een overdekt terras.

Een huis waar het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is!

Het goed onderhouden geheel is gelegen op een perceel van ca. 532m², centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v. ketel is van 2011, voorzien van isolatieglas, gevel-, dak- en deels vloerisolatie, tevens voorzien van buitenzonwering.

Gelegen in een geliefde woonomgeving met een uitstekende ligging met werkelijk alle gemakken om de hoek. Zo is het levendige centrum met een uitgebreid winkelaanbod op loopafstand. Maar ook overige voorzieningen als scholen (meerdere voortgezet onderwijsscholen en basisscholen), meerdere sporthallen, een zwembad, een manege, tennisbanen en vele andere zaken zijn gelegen op korte afstand.

Begane grond:
Voorentree, hal, trapopgang naar de eerste etage, sfeervolle woonkamer met erker en fraai zicht op de diepe achtertuin, inbouwkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, inloopkast met berg- en provisieruimte, hal met achter entree, trapopgang naar de eerste etage en een aansluiting wasmachine, toilet met fonteintje, badkamer met whirlpool ligbad, douchehoek en een dubbele wastafel.

1e etage:
Via twee trapopgangen is de eerste etage te bereiken. De trap aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot een grote slaapkamer van ca. 13m² evenals een toiletruimte met toilet en een meubel met vaste wastafel. Vanuit de tweede trapopgang komt u op een overloop met vaste kasten, een slaapkamer van ca. 12m² met ook toegang naar de toiletruimte, aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers van ca. 7m² en ca. 13m².

Naast de woning staat een stenen garage met openslaande deuren aan de voorzijde en een loopdeur in de zijgevel. Een ruimte die behalve voor autostalling ook geschikt is als hobby of praktijkruimte.

Achter de dubbele deuren tussen de garage en de woning ligt een verrassend diepe en zonnige achtertuin met onder andere een overdekt terras, een berg/hobbyruimte en een groot gazon met tuinkas. Om de tuin compleet te maken staat aan het einde van de tuin een recent gerealiseerd tuinhuis met tuinkamer en een overdekt terras. De tuinkamer is ingericht met een keukenblok, voorzien van elektra, een elektrische verwarming en de wanden zijn van binnenuit geïsoleerd. Een heerlijke plek waar u het gehele jaar van kunt genieten.

De verzorgde voortuin is voorzien van een sierhekwerk en de lange oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Burgum heeft ca. 10.000 inwoners en met diverse scholen, winkels, horecagelegenheden en sportgelegenheden heeft het een regiofunctie in de gemeente Tytsjerksteradiel. Zeer gunstig gelegen in de driehoek tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Binnen enkele autominuten is de Centrale As bereikbaar, die zorgt voor een snelle verbinding naar o.a. de Wâldwei en de A7. Zo bent u in een zucht in Dokkum, Drachten of Leeuwarden.

Ook is watersport een absolute aanrader in Burgum. Vanuit Bergum zijn vele watersportvoorzieningen gemakkelijk te bereiken. Het Bergumermeer, De Leijen, Eernewoude en Leeuwarden zijn dus tevens goed bereikbaar per boot. Burgum ligt namelijk direct aan het Princes Margrietkanaal.

Enthousiast geworden en benieuwd naar deze verrassend complete woning? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging. Wij leiden u graag rond in- en rond de Westersingel 36 te Burgum!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
3 weken geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Bouwjaar omschrijving
Oorspronkelijk bouwjaar is 1928
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Kap met pannen gedekt

Energie

Energielabel
Einddatum
25 juli 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler eigendom
C.v.-ketel
Intergas gas gestookte combiketel uit 2011 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
532 m²
Woonoppervlakte
136 m²
Overige ruimten
19 m²
Inhoud
594 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, wastafel, wastafelmeubel, ligbad, douche, dubbele wastafel, vloerverwarming
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom, zonneterras (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
400 m²
Achtertuin
217 m² (23,5m diep en 9,25m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de straat.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra
Oppervlakte
12 m² (5,01m diep en 2,34m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
2

Kadaster bergum g 3158

Oppervlakte
532 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: