Menu Zoeken Contact
Verkocht Onbekend

Zoom 26

9231 DX Surhuisterveen

Op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Kenmerken

Soort object
Bouwgrond, bouwrijp
Prijs
Op aanvraag
Aangeboden
Sinds 6+ maanden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bekijk alle kenmerken

Foto's

Bekijk alle foto's

Omschrijving

Zoom 26, Surhuisterveen te koop

Zoom 26 te 9231 DX Surhuisterveen

Koopprijs bouwkavel € 129.900,- excl BTW K.K.
Aanneemsom woning prijzen vanaf € 150.000,- incl. BTW V.O.N.

Op deze prachtige en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Lauwerskwartier kunt u wonen en werken uitstekend met elkaar combineren!

Op het perceel van totaal 2097 m² wordt een vrijstaande bedrijfswoning gerealiseerd door Bouwbedrijf U. Veenstra B.V.. Deze vrijstaande woning wordt in samenspraak met u gebouwd waarbij u uw wensen en inzichten kunt aangeven. Daarnaast bent u vrij om zelf een bedrijfsruimte te realiseren voor uw eigen bedrijf op het perceel.

Het perceel is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg op het ruim opgezette en goed bereikbare bedrijventerrein Lauwerskwartier. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de oostzijde van Surhuisterveen, nabij De Scheiding met goede verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen). Het te realiseren bedrijfspand is vanaf De Scheiding goed zichtbaar doordat de bedrijfspanden die er direct aan grenzen gerealiseerd zijn op royale percelen zodat er een doorkijk ontstaat. Het perceel heeft als bestemming Bedrijfsdoeleinden en geschikt voor bedrijven categorie 1,2 en 3.

Tevens is het een mooie woonlocatie op korte afstand van de vele voorzieningen die Surhuisterveen te bieden heeft, zowel op het gebied van scholen, winkels als sportaccommodaties.

De vrijstaande woning wordt gerealiseerd voor Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. Dit bouwbedrijf staat voor energiezuinige woningen van hoge kwaliteit. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.uveenstra.nl. Om nog meer inspiratie op te doen en een indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden te krijgen kunt u ook even kijken op de volgende website www.blauhuis.nl.

De vrijheid qua vormgeving, het zeer lage energieverbruik, de uitstekende geluids- en brandwerende eigenschappen en het ideale woonklimaat zijn stuk voor stuk redenen om te kiezen voor het houtskelet bouwsysteem van Bouwbedrijf U. Veenstra B.V.

Het resultaat is een kwalitatief hoogstaande woning die voldoet aan de eisen van het huidige bouwbesluit en die daarmee in aanmerking komt voor acceptatie van het waarborgcertificaat van Woningborg.

Het Veenstra-bouwsysteem zet de toon qua snelle bouwtijd. De uitgekiende logistiek en korte communicatielijnen dragen daar aan bij. Door prefabricage van de woning in de eigen productiehal ontstaat een korte bouwtijd op locatie. Na aankomst van de elementen op de bouwplaats is de woning binnen enkele dagen wind- en waterdicht. Waardoor hun vaklieden, niet gehinderd door weersinvloeden, kunnen starten met de installatie en binnenafwerking van uw woning. Een belangrijk winstpunt hierbij is dat de afbouwmaterialen niet meer vochtig worden waardoor de opdrachtgever verzekerd is van een droog opgeleverde woning, conform afspraak. Dat scheelt veel tijd en bouwrente.

Kenmerken

Overdracht

Soort object
Bouwgrond, bouwrijp
Prijs
Op aanvraag
Aangeboden
Sinds 6+ maanden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouwgrond

Perceeloppervlakte
2097 m²
Bouwrijp
Ja

Google Maps

realworks.locations_google_maps_error

Google Street View

realworks.locations_google_streetview_error

Onze partners