Makelaar Pieterburen

Makelaar Pieterburen

Gezocht naar “makelaar Pieterburen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Pieterburen wenst te verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Pieterburen.

Funda makelaar Pieterburen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Pieterburen

Ook in Pieterburen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Pieterburen

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Pieterburen, dé (internet)marketing specialist

Flexibele Match Pieterburen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Pieterburen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Pieterburen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Pieterburen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Pieterburen

Wonen Pieterburen

Pieterburen is een klein dorp in de provincie Groningen en ligt in de gemeente Hogeland. Het is een klein dorp met nog geen 500 inwoners. Er is een Koffie- en Winkelmuseum aanwezig en het bezoekerscentrum Waddenkust. Deze laatste vertelt over de natuur en het landschap van het Waddengebied. 

Geschiedenis Pieterburen

Pieterburen wordt voor het eerst in de geschiedenis van Nederland genoemd in 1371. Dit is te lezen in een oorkonde over ‘de parochianen van Sint Pieter in het nieuwe land’. De eerste vermelding van de kerk van Pieterburen is af te leiden van 1448. 

Zeehondencrèche Pieterburen

Eén van de bekendste locaties van Pieterburen? Dit is natuurlijk het Zeehondencentrum van Pieterburen. Dit centrum is opgezet door Lenie ’t Hart en begon heel simpel: bij haar in de achtertuin. Zo ving ze daar een zeehondje in een teiltje. Nu, meer dan 50 jaar later, is het centrum uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa. 

Het zeehondencentrum is dan ook écht een toeristentrekker en trekt per jaar heel veel bezoekers. Pieterburen is daarom ook erg bekend in Groningen geworden. 

Bekijk het woningaanbod in Pieterburen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: