Menu Zoeken Contact
NVM Open Huizen Dag 05-10-2019

NVM Open Huizen Dag 05-10-2019

Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 5 oktober aanstaande organiseert de NVM de halfjaarlijkse Open Huizen Dag.
Wij stellen het bijzonder op prijs dat u - in het belang van de verkoop van uw woning - uw medewerking aan deze NVM Open Huizen Dag verleent. Het is de bedoeling dat uw woning op zaterdag 5 oktober a.s. tussen 11.00 - 15.00 uur toegankelijk is voor geïnteresseerden.

De NVM Open Huizen Dag wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht:
Pakket 1 (uitgebreide pakket) € 89,- incl. btw:
1. De deelnemende woningen worden uitgelicht en prominent aangekondigd in De Feanster,  Het Westerkwartier en Weekblad Actief
2. Internetcampagne op de lokale nieuwssites, lokale kranten en redactionele aandacht in de zaterdagbijlage van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. LET OP! UW WONING WORDT HIER NIET IN GEPLAATST! WEL PROFITEERT U VAN DE AANDACHT IN DE MEDIA.
3. De deelnemende woningen worden aangekondigd op onze eigen website en Funda.
4. De deelnemende woningen worden aangekondigd in onze etalage.
Uw totale kosten voor deelname aan de NVM Open Huizen Dag bedragen, bij dit pakket, €89,- inclusief btw. Deze kosten brengen wij u in rekening bij de aktepassering van uw woning bij de notaris of bij intrekking van de opdracht.

Pakket 2 (basispakket) GRATIS: 
1. De deelnemende woningen worden doormiddel van een tekstregel vermeld in De Feanster, Het Westerkwartier en Weekblad Actief.
2. Internetcampagne op de lokale nieuwssites, lokale kranten en redactionele aandacht in de zaterdagbijlage van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. LET OP! UW WONING WORDT HIER NIET IN GEPLAATST! WEL PROFITEERT U VAN DE AANDACHT IN DE MEDIA.     
3. De deelnemende woningen worden aangekondigd op onze eigen website en Funda.
4. De deelnemende woningen worden aangekondigd in onze etalage.
Dit pakket is geheel gratis.

Een paar leuke en nuttige weetjes:

  • 46% van de deelnemers koos voor het betaalde pakket, 54% voor het niet-betaalde pakket;
  • Bij de betaalde pakketten kwamen gemiddeld 3 bezoekers per deelnemer;
  • Bij de niet-betaalde pakketten kwamen gemiddeld slechts 2 bezoekers per deelnemer.

Uit bovenstaande kunt u dus opmaken dat de betaalde pakketten hun vruchten afwerpen. Ons advies is daarom te kiezen voor het betaalde pakket.

Cijfers NVM
Door o.a. de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen op deze dag dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op Funda, terwijl Funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal. Van woningen die hebben deelgenomen aan de vorige NVM Open Huizen Dag, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 34% verkocht.

Open Huizen Dag "aanjager" verkoop

(Kunt u de afbeelding niet zien? Download hem dan hier)

De NVM Open Huizen Dag werkt in de weken ervoor als aanjager. Als men al een huis op het oog heeft, wil men natuurlijk niet concurreren met kopers die op de open dag verliefd worden op een woning. Vandaar dat er een lichte stijging is van verkopen net voor de NVM Open Huizen Dag.

Wilt u meedoen?
Het is dan de bedoeling dat uw woning op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 uur en 15.00 uur toegankelijk is voor geïnteresseerden. Aangezien naar verwachting een groot aantal opdrachtgevers aan deze actie zal deelnemen, is het voor ons helaas niet mogelijk om in uw woning aanwezig te zijn. Wij vragen u dan ook zelf de rondleiding van de bezoekers te verzorgen. Uiteraard zijn onze makelaars wel telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u de bezoekers doorverwijzen naar ons kantoor, wij zijn ook deze zaterdag geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op kantoor ligt de uitgebreide brochure van uw woning klaar voor de serieuze kandidaten. Tevens kan men dan, indien gewenst, met ons over de prijs praten en desgewenst een onderhandeling starten.

Graag horen wij voor woensdag 11 september a.s. van u of u mee wilt doen aan de NVM Open Huizen Dag en voor welk pakket u kiest. Indien u niet mee wilt doen aan de NVM Open Huizen Dag, horen wij dit ook graag van u. Mochten wij niets van u vernemen dan gaan wij ervan uit dat u niet deelneemt aan de NVM Open Huizen Dag.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,


Team De Flexibele Makelaar

Onze partners

WhatsApp