Makelaar Enumatil

Gezocht naar “makelaar Enumatil”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Enumatil verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Enumatil.

Funda makelaar Enumatil

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Enumatil

Ook in Enumatil werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Enumatil

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Enumatil, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Enumatil

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Enumatil. Met de Flexibele Match blijft u ook in Enumatil gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Enumatil. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Enumatil

Enumatil, wat in het Gronings Aimtil of IJmentil genoemd wordt ligt in de gemeente Westerkwartier. Bij het dorp ligt de gelijknamige brug (til) over het Hoendiep. Enumatil heeft ongeveer 325 inwoners en ligt ten zuiden van Briltil. Enumatil ligt in de Provincie Groningen.

Geschiedenis Enumatil

Enumatil had rond 1500 een eigen kapel. In 1582 legden de Spanjaarden rond Enumatil een verdedigingsschans aan ter bescherming van de vaarroute van en naar de Spaansgezinde stad Groningen.

De gemeentegrens tussen de vroegere gemeenten Leek, Zuidhorn en Oldekerk, later onderdeel van de gemeente Grootegast en momenteel van de nieuwe gemeente Westerkwartier, liep voor de gemeentelijke herindeling van 1985 dwars door het dorp. Hierdoor lag Enumatil in 3 verschillende gemeenten. Deze grens is na de  herindeling verlegd zodat het dorp voor het grootste deel in Leek kwam te liggen.

Aan de zuidkant van het dorp monden het Lettelberterdiep en de Enumatilster Matsloot uit in het Hoendiep. Dat laatste deel van de Matsloot is rond 1818 aangelegd. Het dorp heeft nog drie bruggen over de Matsloot, de Eerste en de Tweede brug genaamd. De derde brug, bekend als de Auwemadraai, ligt even buiten het dorp in de weg naar Leek. Deze brug is in 2009 geheel vernieuwd.

In het centrum van Enumatil staat de molen ‘Eben Haëzer’, dit is een korenmolen. Ten zuidoosten van het dorp staat een Amerikaanse windmotor. En dergelijke windmotor is ook te vinden aan De Lauwers tussen Gerkesklooster en Burum/Visvliet.

Voorzieningen Enumatil

De dorpskern van Enumatil is inmiddels beschermd dorpsgezicht. Midden in het centrum, vlakbij de korenmolen bevindt zich het theehuis “Tante Til” wat Groningse gerechten serveert en ook een terras heeft. Enumatil heeft de ‘Kasparhoeve’ met 10 zorgplaatsen. Er is een Dorpsbelang en enkele kerkgenootschappen. Voor de boodschappen is men vooral aangewezen op het nabijgelegen Leek.

Bekijk het woningaanbod in Enumatil van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: