Makelaar Jonkersvaart

Gezocht naar “makelaar Jonkersvaart”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Jonkersvaartverkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Jonkersvaart.

Funda makelaar Jonkersvaart

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Jonkersvaart

Ook in Jonkersvaart werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Jonkersvaart

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Jonkersvaart, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Jonkersvaart

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Jonkersvaart. Met de Flexibele Match blijft u ook in Jonkersvaart gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Jonkersvaart. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Jonkersvaart

Jonkersvaart ligt langs het gelijknamige kanaal in de gemeente Westerkwartier. Dit is een fusiegemeente die onlangs in 2019 is samengevoegd met andere Groningse gemeenten. Jonkersvaart ligt dus in de Provincie Groningen. Jonkersvaart is een streekdorp en heeft ongeveer 220 inwoners. In het buitengebied rondom Jonkersvaart wonen zo’n 248 inwoners.

Geschiedenis Jonkersvaart

De naam van Jonkersvaart komt van een jonker genaamd Ferdinand Folef von Innhausen und Kniphausen, de jonker van Nienoord, die dit kanaal eind 18e eeuw en begin 19e eeuw heeft laten aanleggen voor de ontginning van het veen. Een zijtak van de Jonkersvaart, het Graaflandsdiep, is vernoemd naar de vrouw van deze jonker.

In 1871 werd er een verbinding met Friesland gemaakt via de Wilpstervaart, en hiervoor werd het Jonkersverlaat aangelegd, de Jonkersvaart.

Voorzieningen Jonkersvaart

De basisschool in Jonkersvaart is in 2019 opgeheven door een te laag aantal leerlingen. Kinderen zijn nu aangewezen op onderwijs in het naastgelegen Marum.

Met Marum deelt Jonkersvaart ook haar volleybalvereniging. De belangen van het dorp worden gestuurd door de Vereniging Dorpsbelang (Eendracht Maakt Macht), er is een muziekvereniging, een zangkoor, een dart-en klaverjasclub en er is een Tractor-pulling-team. Jonkersvaart staat in de regio bekend om de jaarlijkse Gondelvaart die in 2020 al voor de 45e keer gehouden zou worden.

Bekijk het woningaanbod in Jonkersvaart van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: