Makelaar Leek

Makelaar Leek

Gezocht naar “makelaar Leek”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Leek verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Leek.

Funda makelaar Leek

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Leek

Ook in Leek werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Leek

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Leek, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Leek

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Leek. Met de Flexibele Match blijft u ook in Leek gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Leek. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Leek

Leek is een levendig en actief dorp in het Zuidelijk Westerkwartier (Provincie Groningen) en bestaat uit ongeveer 10.819 inwoners. Het dorp is gelegen op korte afstand van de A7 tussen Groningen en Drachten en beschikt over een levendige dorpskern en meerdere bedrijventerreinen.

Leek heeft erg veel te bieden zoals een mooi coulisselandschap, een uitgebreid winkelaanbod en diverse sportcomplexen.
Op landgoed Nienoord vindt u o.a. een prachtige borg, een Nationaal Rijtuigmuseum, een openluchttheater en het Zwemkasteel. Ook bevindt zich hier een familiepark met o.a. modeltreinen, een kinderboerderij en een speeltuin.

Ook op het Leekstermeer is het in de zomer goed vertoeven.

Geschiedenis Leek

Leek valt onder de gemeente Westerkwartier en ligt in de provincie Groningen. 

Leek is ontstaan bij de schans die er in de Tachtigjarige Oorlog werd aangelegd. De naam is afkomstig van de beek de Lek (of Leke). Leek wordt ook nu nog wel De Leek genoemd.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er veel bezittingen en huizen van joden geconfisqueerd. Ter nagedachtenis is de Samuel Levie Stichting opgericht. Deze stichting beheert een o.a. een museum. Ook is er in Leek nog een oude joodse begraafplaats te vinden. De oorspronkelijke borg Nienoord is gebouwd in 1525 door de familie Van Ewsum. Na o.a. bezetting van de Spanjaarden, diverse vernielingen en branden, werd in 1884 de borg herbouwd als villa, eigendom van de adellijke familie Van Panhuys. In 1907 overviel de familie een groot drama. De koets waarin Johan van Panhuys, zijn echtgenote, zoon en schoondochter zaten, raakte bij Hoogkerk te water waarbij zij allen verdronken. 

Voorzieningen Leek

Zoals te verwachten bij een groot dorp, zijn er in Leek erg veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheid, cultuur en sport. 

Met het openbaar vervoer is Leek prima bereikbaar via diverse buslijnen.

Bekijk het woningaanbod in Leek van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: