Menu Zoeken Contact
Fase 2: Folkerts Nieuwbouw Surhuisterveen

Fase 2: Folkerts Nieuwbouw Surhuisterveen

Fase 2 verkoop is gestart!

Fase 2:
Drie vrijstaande, vrije bouwkavels (dus u bepaalt wij wij gaan bouwen!) met weids uitzicht aan voorzijde en de achtertuinen op het zeer zonnige zuid-westen. De mooiste plekjes binnen dit plan! Dit alles met uw eigen gekozen droomwoning.

Het geheel ligt op prachtlocatie, nabij het centrum van Surhuisterveen, op de voormalige locatie van meubelzaak Folkerts.

De woningen worden ontworpen door EVE Architecten en worden gerealiseerd door het gerenommeerde bouwbedrijf U. Veenstra i.c.m. bouwbedrijf Blauhuis.

Alle kavels worden luxe opgeleverd met sierlijke beplanting en afrasteringen. Dit is bij de prijs inbegrepen.

De prijzen van de kavels (exclusief de te bouwen woningen) zijn als volgt:

  • (hoekkavel) V5: 666 m², koopprijs exclusief btw: €118.339, inclusief btw: €143.190
  • V6: 610 m²: VERKOCHT
  • (hoekkavel) V7: 626 m², koopprijs exclusief btw: €101.054, inclusief btw: €134.370

 

Woningborg:
De afbouwwaarborg: gaat uw bouwondernemer gedurende de bouw onverhoopt failliet, dan zorgt Woningborg voor de afbouw van uw woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekken wij u een schadeloosstelling. In dit geval conform de vastgestelde regels in de voor u van toepassing zijnde Garantie- en waarborgregeling.

De herstelwaarborg: de bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van de woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de bouwonderneming.

Surhuisterveen:
Surhuisterveen, in de Friese volksmond ook wel 't Fean genoemd, was en is een zeer aantrekkelijk dorp om te wonen. Surhuisterveen is ontstaan aan het einde van de 16e eeuw en staat bekend om haar ondernemend klimaat en het bruisende centrum. Zo heeft het gezellige Surhuisterveen meer dan 100 winkels, 4 supermarkten en veel uitgaansgelegenheden.

Ook zijn er vele scholen, te weten:
• Openbare basisschool ’t Skriuwboerd
• Christelijke basisschool De Bêrnebrêge
• Christelijke basisschool De Hoekstien
• Het openbare/christelijke VO Surhuisterveen (vmbo, havo en onderbouw atheneum)

Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteiten plaatsvinden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks meerdere wieleractiviteiten plaats, waaronder de Profronde, is er een groot beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten de triatlon De Feanster 40!

Ook qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor andere plaatsen. Het dorp beschikt over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (It Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen.

Neem contact op met De Flexibele Makelaar voor meer informatie. Via deze link kunt u de kavelpaspoorten downloaden voor meer informatie betreffende de bouwmogelijkheid.

Wilt u zich inschrijven  voor de volgende bouwfasen met vrijstaande woningen en andere 2^1 kapwoningen? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier, bel met 0512-369122 of mail naar info@flexibele-makelaar.nl

 

 

Contactformulier

Het is uiteraard ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

 Contact via WhatsApp kan ook! (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Onze partners

WhatsApp