Funda makelaar

Funda makelaar

Hoe interessanter Funda een bepaalde woningpresentatie vindt, des te eerder deze woning in de zoekresultaten naar voren zal komen.

Funda bepaalt de ranking van uw huis met name door middel van de volgende zaken:

  1. Welke pakketten zijn afgenomen? 360 graden foto’s, video (wel een echte video, geen slideshow) en 2D + 3D plattegronden;
  2. Voldoende foto’s op Funda (minimaal 20)?
  3. Is er een 3D-bezichtiging aanwezig?
  4. NIEUW AANBOD: hoe lang staat de woning al te koop op Funda? 
  5. Hoe volledig zijn de kenmerken op Funda?
  6. Hoe relevant is de Funda verkooptekst?
  7. Hoe populair is de woning op Funda?

Loop dus niet het risco dat u minder kopers bereikt dan dat zou kunnen. Als uw huis niet “compleet” aangemeld wordt volgens Funda’s vernieuwde formule, dan staat u lager in de ranglijst en bent u moeilijker te vinden voor kopers.
Als kopers zich oriënteren loopt u het risico dat ze uw huis compleet missen en u heeft dat wellicht niet in de gaten.
Als uw huis al te koop staat wordt dit probleem ook nog met de dag erger, want nieuwe (lees relevantere en/of completer aangemelde) huizen drukken uw woning naar beneden! 

Makelaars op Funda: De Flexibele Makelaar

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en  ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning betekenen vrijwel altijd, = meer kijkers = meer kopers = een hogere opbrengst van uw huis.

In internetmarketing is De Flexibele Makelaar beoordeeld tot de beste van heel Nederland, zo blijkt uit onderzoek door onafhankelijk Nationaal Makelaars Onderzoek (een samenwerkingsverband van Vastgoed Actueel, MakelMail en Soo Media). 
Dit samenwerkingsverband heeft meer dan 3.500 websites onderzocht en De Flexibele Makelaar kwam hier als beste uit de test. 

100% garantie

NVM makelaars hebben een voorkeursbehandeling op Funda. Dit betekent dat onze woningen eerder en beter worden vertoond dan bij andere makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten. De NVM heeft een directe koppeling met Funda, waardoor wij u voor 100% kunnen garanderen dat uw woning op Funda komt te staan.

Bespreek samen met De Flexibele Makelaar de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste strategie. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: