Virtuele Huizen Bezichtiging

De digitale bezichtiging: Matterport 3D bezichtiging, Walktroughvideo en 360° foto's met VR-tour.

Matterport

De Flexibele Makelaar werkt met Funda samen in de testfase voor 3D-tours met virtuele bezichtigingen, genaamd Matterport 3D. Matterport 3D geeft de kijker de mogelijkheid om de woning op verschillende manieren te bekijken, te weten:

  • Virtual Reality Tour
  • Huizenmodel (poppenhuis)
  • 3D-plattegrond

Dit alles werkt zeer gebruikersvriendelijk en is geschikt voor vrijwel alle mobiele apparaten. Als u een Virtual Reality bril gebruikt, lijkt het net alsof u in de woning staat.  

Woningvideo en Walktrough

Een video is misschien wel de beste ‘omschrijving’ van uw huis. De online kijker maakt uitgebreid een “online” rondleiding door uw huis  en proeft de sfeer van de omgeving. De walktroughvideo is wellicht de beste aanloop naar een eerste bezichtiging van uw huis!

360° Foto's

Bij 360° foto’s draait het beeld na iedere klik ergens naar toe. U kunt op deze wijze de gehele kamer rondkijken, alsof u in de woning staat.

De kijker bepaalt wat hij langer wil bekijken. Zijn er spotjes aanwezig? Is er een plavuizen vloer aanwezig? Heeft de keuken een luxe fornuis?

Uw huis wordt met 360° foto’s interactief toegankelijk.

De Flexibele  Makelaar, getest tot beste makelaar Nederland online 2018-2020 (Vakblad: VastgoedActueel & Onafhankelijk Nationaal Makelaars Onderzoek: websites)

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en  ranking op o.a. Funda en Google. Bovenstaande systemen zorgen voor een beter resultaat. U wilt toch ook de meest serieuze kijkers voor uw huis?

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: