Menu Zoeken Contact
Kijk mijn huis

Kijk mijn huis

Heeft u een woning gekocht bij De Flexibele Makelaar? In dit geval ontvangt u, geheel GRATIS, een unieke digitale assistente die uw verhuizing overzichtelijk maakt.

Inspiratie opdoen

Doe inspiratie op met KijkMijnHuis, vraag brochures aan van diverse topleveranciers en profiteer van specifieke KijkMijnHuis voordelen. U kunt alle brochures gratis aanvragen via KijkMijnHuis.

Planning en todo-lijstjes

Een digitale verhuiscoach zet uw verhuisplanning voor u klaar. U kunt de planning zelf eenvoudig aanpassen. U krijgt waar nodig herinneringen en aanvullende informatie over activiteiten die u zou moeten uitvoeren.

Passen uw meubels?

Hoe staat het tv-meubel in mijn kamer? Is er genoeg ruimte voor een grote eettafel? Past de stoel die ik op het oog heb wel goed in de kamer? Met de diverse 3D-inrichtingsprogramma's van KijkMijnHuis krijgt u op een eenvoudige manier uw antwoorden. Alle 3D-inrichtingsprogramma's zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken.

Vrienden en bekenden uw nieuwe woning tonen

Uw familie, vrienden en bekenden zijn natuurlijk razend benieuwd welke woning u gaat betrekken. Met KijkMijnHuis laat u ze dat eenvoudig zien. Koppel met 2 muisklikken uw KijkMijnHuis aan uw social media. Heeft u geen social media? Geen probleem! Met KijkMijnHuis verstuurt u erg eenvoudig foto's van uw nieuwe woning per email aan uw vrienden en bekenden door.

Vergelijk leveranciers

Verhuizen naar een nieuwe woning kost flink wat geld. U zult in een korte periode veel afwegingen moeten gaan maken. De digitale verhuiscoach helpt u met het slim afwegen van verschillende aanbieders en zal u op speciale KijkMijnHuis aanbiedingen attenderen. Zo helpt ze u met besparen in deze vaak dure periode!

Naast handige interactieve planners krijgt u advies op maat van professionals en ook nog eens op het juiste moment. We geven u ook beschikking over een handige aanschafhulp die u desgewenst helpt bij het maken van de vele keuzes die een verhuizing met zicht meebrengt.

Persoonlijke pagina over uw nieuwe woning

Ook krijgt u een eigen pagina over uw nieuwe woning. Vanuit hier kunt u uw nieuwe aanwinst simpel aan uw vrienden en bekenden laten zien, die natuurlijk laaiend enthousiast en dus benieuwd zijn naar uw nieuwe aanwinst.

KijkMijnHuis is: Handig, leuk en nuttig! En u krijgt hem cadeau bij De Flexibele Makelaar! Natuurlijk is gebruik hiervan veilig en is uw privacy altijd 100% gewaarborgd. Heeft u nog geen KijkMijnHuis aangeboden gekregen, maar onlangs wel bij De Flexibele Makelaar een huis gekocht? Geen nood! We bieden u KijkMijnHuis graag alsnog kosteloos aan. Vult u het contact formulier in en wij verzorgen, speciaal voor u als koper, een uitnodiging.

Indien u meer informatie wilt, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512-369 122 (Friesland), 0594-237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

 WhatsApp kan ook! (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Onze partners

WhatsApp