6 prachtige luxe appartementen aan De Nachtegaal 22 te Surhuisterveen

6 prachtige luxe appartementen aan De Nachtegaal 22 te Surhuisterveen

Riante en luxe wonen in de vogeltjesbuurt van Surhuisterveen! Aan de rand van het dorp, nabij het centrum van Surhuisterveen, worden 6 levensloopbestendige woningen én een maatschappelijke ruimte gerealiseerd in het nieuw te realiseren appartementencomplex De Swette.

Isolatie, comfort en energiezuinig

Deze appartementen worden gerealiseerd met isolerende en energiebesparende maatregelen. Zo is er in ieder appartement een geïsoleerde begane grondvloer aanwezig, zijn de gevels volledig geïsoleerd, is er dakisolatie aanwezig en hebben alle appartementen HR++ beglazing. Ze voldoen daarmee aan de
huidige nieuwbouw eisen.

Er wordt maximaal gebruik gemaakt van het licht: in de kleinste slaapkamers worden in het platte dak geïsoleerde lichtkoepels geplaatst!

De appartementen krijgen geen gasaansluiting en worden dus volledig elektrisch. Vloerverwarming is standaard aanwezig op de begane grond.

Het geheel wordt voorzien van kunststof gevelkozijnen en wordt onderhoudsarm uitgevoerd.

De appartementen worden verwarmd met een ventilatielucht/water warmtepomp en is voorzien van een ventilatiesysteem. Ook worden er op het dak 6 zonnepanelen per appartement geplaatst.

U kunt ook nog kiezen voor een aantal opties, zoals onder andere:

  • Een dakkapel op het achterdakvlak i.p.v. het standaard dakraam;
  • Een slaapkamer te realiseren op de eerste etage (zolderetage);
  • Tevens zijn er diverse opties voor de afwerking van de appartementen om uit te kiezen.

Ligging

De appartementen zijn gesitueerd op een prachtige locatie in een mooie, groene, wandel- en fietsvriendelijke, weidse omgeving. Deze buurt ligt op loopafstand van het bruisende centrum van het dorp Surhuisterveen.

Bouwgarant (inbegrepen)
Met de Nieuwbouwgarantie van BouwGarant heeft u de zekerheid dat:

  • Bij faillissement van uw aannemer de extra afbouwkosten worden vergoed (afbouwwaarborg).
  • Duidelijke afspraken met zekerheid voor de consument.
  • U garantie heeft tegen verborgen en constructieve gebreken, met herstelwaarborg (na oplevering).

Waarborgcertificaat:

Een door BouwGarant op naam van de Opdrachtgever afgegeven Waarborgcertificaat, op basis waarvan jegens Verzekeraars een beroep kan worden gedaan op de BouwGarant Nieuwbouwgarantieregeling Appartementsrechten 2020 tot vergoeding van schade onder de afbouwwaarborg, danwel de herstelwaarborg.

NHG? Dan is de Nieuwbouwgarantie verplicht:

De Nieuwbouwgarantie van BouwGarant valt onder het keurmerk van de Stichting Garantiewoning. Als u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor een nieuwbouwwoning af wilt sluiten, is een garantie met dit keurmerk een vereiste.

Surhuisterveen

Het standscentrum van de regio Noord-oost Friesland & west Groningen

Surhuisterveen, in de omgeving ook wel bekend als ’It Fean’, is het grootste dorp van de gemeente Achtkarspelen. Surhuisterveen biedt een breed onderscheidend bedrijfs- en winkelaanbod en wordt door bezoekers, bewoners en ondernemers als uitermate gezellig ervaren.

Surhuisterveen heeft een gezellig winkelcentrum en kent vele dienstverlenende bedrijven. Surhuisterveen is dé kernplaats in haar regio. Ook kent Surhuisterveen een gezellig winkelcentrum met een divers aanbod van dag- en avondhoreca. De slogan van de ondernemersvereniging van Surhuisterveen luidt niet voor niets: “Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één!”. Ook met 4 scholen, een groot openluchtzwembad, vele sportvelden, een sporthal schaats-, skate-, ijs-, skeeler- en tennisbanen doet Surhuisterveen niet onder voor stadse voorzieningen.

Surhuisterveen:
• Meer dan 100 winkels;
• 4 grote supermarkten;
• Een uitgebreid openluchtzwembad met evenementenlocatie;
• Vele horecagelegenheden met gezellige terrassen en eetgelegenheden;
• Musea;
• Vele activiteiten als een grote profronde, meerdere festivals, sportevenementen en vrijwel iedere zaterdag een activiteit in het bruisende centrum.

Nieuwsgierig geworden over alle mogelijkheden, levensloopbestendig wonen, energiezuinigheid en het nieuwe wonen? Onze makelaars vertellen u graag alles en geven u advies op maat met alle benodigde informatie.

Wij werken samen met: