Julianalaan 6, Buitenpost te koop

Buitenpost

Julianalaan 6

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Julianalaan 6, Buitenpost te koop

In het centrum van Buitenpost, dichtbij allerlei voorzieningen, vindt u dit karakteristieke vrijstaande herenhuis, gelegen in een sfeervolle laan. Deze sfeervolle jaren '30 woning heeft nog veel originele details uit het bouwjaar gehouden, zoals de erkers, de paneeldeuren, de brede daklijst en de bloembakken aan de voorkant.

Door de hoge gootlijn heeft dit prachtige huis 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en er valt met gemak een extra slaapkamer op de tweede verdieping te realiseren. Uitbreidingen zijn overigens gemakkelijk te verwezenlijken gezien de grootte van het perceel (481 m²!). Dit biedt veel mogelijkheden voor de begane grond.

Ondanks alle behaaglijke nieuwe toevoegingen blijft de woning toch nog écht karakteristiek. Zo zijn de prachtige originele glas-in-lood ramen van de eerste verdieping bewaard gebleven (in opslag en bij de koop inbegrepen), zijn de sfeervolle paneeldeuren nog aanwezig en prijkt de handgemaakte voordeur nog steeds vol klasse.

Het geheel wordt verwarmd door een nieuwe HRECO combiketel van Intergas met A-labelpomp. Deze is in 2020 geplaatst. Tevens is de woning grotendeels voorzien van HR-beglazing en dubbele beglazing. Het schilderwerk van de gehele woning is in 2021 tot nu onder handen genomen. Ook de vloeren zijn aangepakt en de constructie is verbeterd.

Dit karakteristieke en verzorgde huis is gelegen op een riante kavel mét garage. Het geheel is gelegen in een rustige straat en ook nog eens op steenworp afstand van alle voorzieningen die Buitenpost u te bieden heeft. Het winkelcentrum en het trein- en busstation bevinden zich op loopafstand van de Julianalaan. Binnen 20 minuten bent u met de trein in hartje Leeuwarden of Groningen. Een absolute top-ligging dus!

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree met karakteristieke voordeur; toegang tot de ruime kelder; luxe inbouwkeuken met inbouwapparatuur als een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap; ruime sfeervolle lichte woonkamer (voormalig ensuite, doorzonkamer) van ca. 33 m² met twee erkers en een open haard; bijkeuken met combiketelopstelling; toiletruimte met toilet en fontein.

Eerste etage:
Overloop; 3 riante slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer gesitueerd aan de achterkant van de woning van ca. 17 m² met een wastafel; badkamer (te betreden vanaf de ouderslaapkamer) met inloopdouche en wandcloset. Vanuit de ouderslaapkamer bereikt u het ruime balkon.

Tweede etage:
Met een vaste trap te betreden; ruime zolder van 14 m², waar met gemak een vierde en/of vijfde slaapkamer te realiseren.

Buiten:
Het woonhuis staat mooi centraal op het perceel; hierdoor heeft het een royale tuin om het huis heen. De voortuin is ingericht met fraaie beplanting. De achtertuin is fraai ingericht met een zonneterras en is met groen omsloten. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de privacy die de tuin u biedt. Door de diepe vrije ligging is de achtertuin voorzien van meerdere zonnige plaatsen. Tevens is er een ruime, vrijstaande houten garage met verdieping aanwezig.

De grote oprit biedt de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Buitenpost:
Het winkelcentrum van Buitenpost is gelegen op loopafstand van de woning. Buitenpost beschikt over een hoog voorzieningsniveau op het gebied van scholen, supermarkten, winkels, sportaccommodaties en uitstekend openbaar vervoer, met zelfs een eigen trein- en busstation die een directe snelle verbinding heeft naar Groningen of Leeuwarden.

Bent u toe aan de volgende stap in de woningmarkt? Neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging te plannen aan de Julianalaan 6 te Buitenpost. Onze makelaars laten u dit statige woonhuis graag zien!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1941
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1941.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Toelichting
Het geheel is goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Het geheel is goed onderhouden
Dak
Schilddak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Dit schilddak bestaat uit bitumen en pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
7 december 2030
Isolatie
Dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler huur
C.v.-ketel
Intergas hre met a-labelpomp gas gestookte combiketel uit 2020 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
481 m²
Woonoppervlakte
109 m²
Inhoud
446 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
415 m²
Achtertuin
170 m² (15,46m diep en 11m breed)
Ligging
Gelegen op Noordoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein als voor op straat

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
23 m² (6,47m diep en 3,5m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster buitenpost a 4133

Oppervlakte
481 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: