Nonnepaed 1, Kootstertille te koop

Kootstertille

Nonnepaed 1

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Nonnepaed 1, Kootstertille te koop

Wie droomt er niet van een fantastische plek midden in de natuur waar je in de ochtend gewekt wordt door een breed scala aan vogels. Maar waar ook reeën en fazanten behoren tot de vaste bezoekers.

Deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage, gerealiseerd in 1993, ligt midden in een natuurgebied dat door Staatsbosbeheer grootschalig gerestaureerd is, vele hectares agrarische grond zijn opgekocht en teruggeven aan de natuur waardoor flora en fauna zich al volop hebben kunnen ontwikkelen. Er zijn ook tal van mooie wandel- en fietspaden die leiden door het fraaie, afwisselende landschap met boomsingels, moerassen en petgaten.

Een thuis in deze oase van rust is mogelijk op het Nonnepaed 1.

Vanuit de leefruimtes heeft u door de vele raampartijen veel lichtinval maar ook een prachtig uitzicht op de rondom gelegen natuur. Door een doorkijkje in het groen zie je zelfs de boten voorbij varen op het Prinses Margrietkanaal.

Tevens levensloopbestendig doordat er een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig zijn. Deze slaapkamer op de begane grond kan bijvoorbeeld ook uitstekend gebruikt worden als studeer/hobbykamer want op de etage is met drie slaapkamers aan slaapruimte ook geen gebrek.

Indeling:
Zijentree, centrale hal, toilet met fonteintje, keuken met een massief houten inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, woonkamer met openslaande deuren naar het terras, diepe provisiekast, een tweepersoons slaapkamer van 12m², badkamer met ligbad, douche en een meubel met vaste wastafel, bijkeuken met achter entree, c.v. opstelling en witgoed aansluitingen.

Eerste etage: royale overloop met kastruimte, twee slaapkamers aan de voorzijde met bergruimte en een riante derde slaapkamer aan de achterzijde, ook voorzien van bergruimte.

De vrijstaande garage is groot 24m² en geheel in spouw gemetseld, aan de voorzijde zijn er openslaande deuren geplaatst en in de zijgevel is een loopdeur aanwezig. De vloer is een betonvloer en de zolder met stahoogte biedt volop ruimte voor de opslag van spullen.

Het perceel grond is 1.650m² en de tuin is gelegen rondom de woning, een brede haag en bomen omzomen het erf. In de tuin is uw privacy gewaarborgd en is er altijd wel een zonnig of een schaduwplekje te vinden. De gazons met terrassen zien er uitnodigend uit.

Deze plek ligt dan wel midden in de vrije natuur maar Buitenpost is gelegen op korte afstand en biedt een goed niveau aan voorzieningen, zoals een treinstation, busverbindingen, basis- en voortgezet onderwijs, winkelcentrum en sportaccommodaties. Bovendien is Buitenpost centraal gelegen tussen Groningen en Leeuwarden. Ook de A7 (Drachten-Heerenveen) ligt op een goed bereikbare afstand.

Een spoedige aanvaarding behoort bovendien tot de mogelijkheden zodat u snel zelf kunt genieten van de Friese luchten en de wonderschone natuur.

Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, onze flexibele makelaars laten u maar wat graag nader kennismaken met deze parel midden in de natuur!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Bouwjaar omschrijving
Gerealiseerd in 1993
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Kap met pannen gedekt.

Energie

Energielabel
Einddatum
6 juli 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler eigendom
C.v.-ketel
Atag i28 cz gas gestookte combiketel uit 2021 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
1650 m²
Woonoppervlakte
128 m²
Inhoud
465 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Normaal)
Tuin oppervlakte
1450 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra, vliering
Oppervlakte
24 m² (6,89m diep en 3,49m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster drogeham k 121

Oppervlakte
550 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster drogeham k 63

Oppervlakte
1100 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Dit huis bevindt zich te midden van de prachtige natuur. In de loop der jaren heb ik bezoek gehad van reeën, fazanten, hazen en talloze vogelsoorten. Daarnaast heb ik koeien en schapen als mijn naaste buren gehad. Bovendien is dit een lichtovergoten huis, waardoor je de natuur om je heen werkelijk kunt ervaren.

Buitenpost en Kootstertille liggen slechts op een steenworp afstand, met supermarkten, horecagelegenheden en een treinstation naar zowel Groningen als Leeuwarden, beide binnen een half uur bereikbaar. Dit huis biedt het beste van twee werelden: de rust en pracht van de natuur en de nabijheid van handige voorzieningen.

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: