Sinneblom-strjitte 8, Kootstertille te koop

Kootstertille

Sinneblom-strjitte 8

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Sinneblom-strjitte 8, Kootstertille te koop

Stelt u zich voor: een riante bungalow, genesteld in een groene oase van rust nabij de haven. Met een royale woonoppervlakte van maar liefst 224m², een carport van 52m² voor uw voertuigen en een privétuin waar u in alle rust kunt ontspannen. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is dit uw kans!

Deze goed onderhouden woning, een voormalig Groene-Kruis gebouw, met alle vertrekken op de begane grond is perfect voor wie van comfort en gemak houdt. Het biedt een levensloopbestendige woonervaring, maar is ook uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Zelfs een combinatie met een aan huis verbonden beroep of bedrijf is mogelijk.

Gesitueerd op een royaal perceel van 940m² in een ruim opgezette woonomgeving met weelderige groenplantsoenen, heeft u hier uw eigen stukje paradijs. Deze zorgvuldig onderhouden, vrijstaande woning is niet alleen degelijk gebouwd, maar ook voorzien van 15 zonnepanelen (2019) en een Intergas cv-ketel (2018) voor warm water en verwarming. In september 2022 is een ultramoderne Remeha 6kW warmtepomp geïnstalleerd en de woning is volledig geïsoleerd met recent geplaatst HR++ isolatieglas. Het bitumen dak is in 2021 volledig vernieuwd en het schuine dak is in 2013 geïsoleerd. Al deze inspanningen hebben geleid tot het gunstige energielabel A en een laag energieverbruik.

En om het plaatje compleet te maken: het schilderwerk is in 2022 vakkundig uitgevoerd door een professional. Dit is geen gewoon huis, maar een plek waar u zich thuis zult voelen.

Bij het betreden van deze riante bungalow via de overdekte entree, wordt u begroet door een zeer ruime hal met een nieuwe laminaatvloer (2022). Deze hal biedt toegang tot een wereld van comfort en gemak, met een royale woonkamer, een sfeervolle eetkamer met lichtkoepel, vijf ruime slaapkamers, een hobbyruimte, een badkamer en een praktische bijkeuken.

Stel u voor dat u zich ontspant in de tuingerichte woonkamer van ca. 32,5m², met veel natuurlijk licht dankzij de lichtkoepels en grote raampartijen die uitkijken op het terras. Met vloerverwarming en een plavuizenvloer is het de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten. De aangrenzende halfopen keuken, uitgerust met nieuwe inbouwapparatuur uit 2019 en voorzien van vloerverwarming, maakt het plaatje compleet.

In de badkamer, uitgerust met een inloopdouche, designradiator en een meubel met vaste wastafel, kunt u elke dag beginnen en eindigen in stijl. De bijkeuken beschikt over witgoedaansluitingen en een keukenblok met afzuigkap. Grenzend aan de bijkeuken bevindt zich een handige bergruimte met de cv-opstelling, warmtepomp en een achteringang.

De vijf grote slaapkamers variëren van 13m² tot 26m², waarbij de grootste slaapkamer een aangrenzende kleinere ruimte heeft die perfect kan dienen als extra opbergruimte of zelfs een extra badkamer. De zonwering aan de zuidzijde zorgt voor een aangename temperatuur op warme dagen. Daarnaast is er nog een grote hobbykamer van ca. 25,8m² met erker, die momenteel als hobbyruimte wordt gebruikt, maar ook gemakkelijk als slaapkamer kan dienen.

De woning wordt omgeven door een royale, onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen en een tuinberging, perfect voor het buitenleven.

Een afsluitbare poort aan de voorzijde biedt toegang tot de oprit en ruime parkeergelegenheid, terwijl een tweede toegang aan de achterzijde toegang geeft tot de carport, geschikt voor twee auto's.

Gelegen in het dorp Kootstertille, met een breed scala aan voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, een basisschool en openbaar vervoer op korte afstand. Bovendien is Kootstertille gunstig gelegen ten opzichte van Leeuwarden, Surhuisterveen, Drachten en Groningen.

Bent u klaar om deze prachtige woning zelf te ontdekken? Bekijk de video en de fotoserie om een eerste indruk te krijgen. Maak daarna snel een afspraak want onze flexibele makelaars laten u deze droomwoning aan de Sinneblom-strjitte 8 te Kootstertille maar wat graag van binnen zien!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Bungalow, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Bouwjaar omschrijving
Bouwjaar is 1982, uitbreiding is van 1985
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden staat
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden staat
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Deels lessenaars dak en deels plat dak met bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
5 november 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming, warmtepomp
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Intergas en remeha 6 kw warmtepomp uit 2022 gas gestookte combiketel uit 2018 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
940 m²
Woonoppervlakte
224 m²
Overige ruimten
26 m²
Inhoud
942 m³

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 6 slaapkamer(s)
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
600 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Op het eigen terrein en aan de openbare weg.

Garage

Garage soort
Carport
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
53 m² (6,73m diep en 7,83m breed)

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Aantal
1

Kadaster kooten c 3047

Oppervlakte
940 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: