Op Funda vaak te laat?

Op Funda vaak te laat?

Speciaal voor onze opdrachtgevers (verkoop- en aankoopmakelaar):

Flexibele Match 2.0 voor alle woningen?

Altijd nét te laat, of geen kans meer om een afspraak te maken bij uw droomhuis? De Flexibele Makelaar kan u helpen dit te voorkomen. Als u klant bent bij De Flexibele Makelaar, dan ontvangt u al het aanbod van Funda, alvorens het aanbod bekend is bij Funda. Bij De Flexibele Makelaar bent u dus als eerste op de hoogte! 

Niet alleen het woningaanbod van De Flexibele Makelaar, maar ook van andere makelaars?

Bij De Flexibele Makelaar ontvangt u het complete woningaanbod dat in de verkoop komt via Funda vooraf op uw e-mail. Dit geldt dus niet alleen voor woningen die via De Flexibele Makelaar te koop komen, maar voor álle woningen die op Funda aangeboden worden. 

Waarom kan dit bij De Flexibele Makelaar en kan dit bij andere makelaars (vaak) niet?

De Flexibele Makelaar is aangesloten bij de NVM (hoogste kwaliteitsstandaard: Nederlandse Vereniging van Makelaars). De NVM is voor 90% stemgerechtigde eigenaar van Funda, waardoor Funda eigenlijk eigendom is van de NVM. 

Wat betekent dit voor u als u klant bent bij De Flexibele Makelaar?

De Flexibele Makelaar kan doordat ze lid zijn van de NVM in de gegevens van Funda komen, alvorens een huis op Funda komt. De Flexibele Makelaar heeft een systeem ontwikkeld waardoor, ook u, vooraf de woningen kunt bekijken die te koop gaan komen. 

Bonus: stille verkoop

Indien makelaars woningen in de “stille verkoop” hebben, dan komen deze woningen veelal ook voor in dit systeem. U bent dus niet alleen de eerste, maar u heeft ook hierin een streepje voor!

Hoe komt u hier voor in aanmerking?

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor zowel aankoop- als verkoopopdrachten via De Flexibele Makelaar en is daarom voor u als klant geheel gratis. 

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: