Startklaar met De Flexibele Makelaar

Startklaar met De Flexibele Makelaar

Eerst huis verkopen, dan huis kopen? Huis eerst kopen en dan uw huis verkopen? Tijd voor een stappenplan!

De knoop is doorgehakt: u bent toe aan een volgende stap in de woningmarkt…maar wat is nu wijsheid? Eerst uw huidige huis verkopen of eerst uw nieuwe droomhuis kopen? Uw huis verkopen biedt financiële zekerheid; u weet immers wat uw woning opbrengt en komt niet voor dubbele lasten te staan. Eerst een andere woning aanschaffen biedt zekerheid op een dak boven het hoofd.

Startklaar met De Flexibele Makelaar

Enkele jaren geleden was de markt totaal anders dan nu. Zodra het huis eerst te koop staat, kan deze snel verkocht zijn en heeft u misschien nog geen andere woning. Maar in het verkoopklaar maken van uw eigen woning gaat ook nog wel veel tijd zitten, terwijl u na aankoop van een nieuwe woning natuurlijk het liefst direct uw eigen huis te koop zet. Startklaar met De Flexibele Makelaar biedt uitkomst! U start de zoektocht naar een nieuw huis. Wij zorgen dat uw woning in de startblokken wordt gezet.

Hoe werkt het?

Onze makelaars komen uiteraard eerst bij u langs voor een gratis, vrijblijvend gesprek en waardebepaling. Terwijl u uw focus legt op het vinden van nieuw droomhuis, starten wij achter de schermen met het startklaar maken van uw huis. Dit betekent het inmeten van de woning, het maken van foto’s, video, 3D-bezichtigingen en plattegronden, energielabel aanvragen, vragenlijst en lijst van zaken invullen, verkooptekst schrijven, etc…. Kortom: uw woning staat helemaal klaar voor verkoop en met 1 druk op de knop staat uw woning online! Uiteraard pas zodra u het aangeeft.

Droomhuis gekocht?

Op het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden geeft u ons een seintje en wij zorgen dat uw huis direct in onze Flexibele Match, op onze website en op Funda wordt aangeboden. Ook wordt uw woning meegenomen in onze advertenties in diverse on- en offline media.

Klinkt goed, maar wat kost mij dat?

De Flexibele Makelaar maakt het niet moeilijker dan het is. Geen opstartkosten, geen vele bijkomende kosten en u betaalt alleen bij verkoop via de notaris. Onze slogan ‘uw succes is ons succes’ is hierop dan ook van toepassing. Als extra bonus ontvangt u het complete aanbod van Funda (Flexibele Match 2.0) voordat de huizen op Funda komen. Lukt het dan nog steeds niet? Ook dan betaalt u nog steeds helemaal niets!

Bel, mail of WhatsApp ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Langskomen mag natuurlijk ook, onze heerlijke koffie staat altijd voor u klaar.

Wij werken samen met: