Huis verkopen via stille verkoop

Huis verkopen via stille verkoop

U zit maar te dubben over het verkopen van uw huis of bedrijfspand, maar u heeft bijvoorbeeld nog niet een andere geschikte woning gevonden. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u uw woning of bedrijfspand liever (nog) niet overal op het internet vindbaar wilt hebben.

De Flexibele Makelaar heeft de oplossing: stille verkoop

Wij zijn marktleider in de omgeving en hebben daarom het grootste zoekersbestand. Alle zoekers die zich ingeschreven hebben bij ons én bij collega-makelaars (via het NVM uitwisselingssysteem) krijgen bericht van ons aanbod in woningen en bedrijfspanden die in de stille verkoop komen. Deze woningen worden niet doorgestuurd naar Funda maar komen wel in het onderlinge uitwisselingssysteem.

Voordelen stille verkoop

  • Gerichte adverteren richting potentiele klanten via o.a. ons matchingsysteem;
  • Indien u een andere woning of bedrijfspand heeft gevonden, dan staat uw huis klaar voor verkoop via de reguliere kanalen als Funda en onze website. 

U kunt zich inschrijven voor stille verkoop zoeken en het matchingsysteem via deze link.

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. Wilt u meer weten over stille verkoop? De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: