NVM Aankoopmakelaar

NVM Aankoopmakelaar

Tarieven NVM Aankoopmakelaar al vanaf €249,- inclusief btw
Complete afhandeling totaal voor: €1.149,- inclusief btw
(€999,- voor verkoopklanten en starters)

Voor maar € 249,- inclusief btw gaat de NVM aankoopmakelaar mee met de bezichtiging van de woning. U ontvangt een uitgebreid advies over de woning. Hierna zal de NVM aankoopmakelaar de onderhandelingen voeren op basis no-cure, no-pay. Koopt de NVM aankoopmakelaar het huis voor u aan? Dan betaalt u de overige € 900,- inclusief btw bij de notaris tijdens de overdracht, heel simpel!

Als er een verkoopmakelaar is, dan heb ik toch geen aankoopmakelaar nodig?

Het vinden van uw droomhuis kan zenuwslopend zijn en kan zowel weken als maanden in beslag nemen. Een huis moet goed voelen en u moet het vertrouwen hebben dat een huis voor u echt een (t)huis zal worden.

Allereerst is het natuurlijk zo dat een aankoopmakelaar vrijwel altijd een lagere aankoopprijs weet te behalen dan dat u zelf zou kunnen.

Bovendien is het zo dat de makelaar die de woning in de verkoop heeft, de belangen behartigt van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er dus goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen. De aankoopmakelaars van De Flexibele Makelaar zijn deskundig, hebben kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: ze behartigen úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper namelijk ook een onderzoeksplicht. Ook hiermee kan De Flexibele Makelaar u ondersteunen.

Zijn er problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen? Ook in dit geval kunt u altijd terecht bij De Flexibele Makelaar. Indien nodig zal de aankoopmakelaar contact opnemen met de verkoper en de problemen voor u proberen op te lossen.

Uw droomhuis gevonden?

Een woning kopen doet u niet dagelijks, het is een van de meeste waardevolle aankopen van uw leven. Daarom is het zeer belangrijk om een expert in te schakelen die de belangen van u, de koper, behartigt; een NVM aankoopmakelaar.

Wij werken anders dan traditionele aankoopmakelaars, met één goede reden. Het doel van De Flexibele Makelaar is namelijk om u volledig te ontzorgen en de absolute bodemprijs te achterhalen.

Als u het huis van uw dromen hebt gevonden heeft, dan gaat De Flexibele Makelaar voor u aan de slag en doorloopt de volgende stappen:

  • Bezichtiging begeleiden
  • Bouwkundige staat van de woning beoordelen
  • Onderzoek om inzicht te verkrijgen in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, juridische zaken, bouwkundige staat, e.d.
  • Reële marktwaarde bepalen
  • Onderhandelingen voeren
  • Koopakte controleren en/of opstellen
  • Opleveringsinspectie (eindinspectie) en controle uitvoeren
  • Begeleiding bij de notaris en controle
  • De complete nazorg
  • Gratis onafhankelijk hypotheekadvies / vergelijking hypotheekoffertes

Gemiddelde kosten NVM aankoopmakelaar

Bij overige aankoopmakelaars worden de kosten berekend aan de hand van een percentage van de aankoopprijs, de courtage. De courtage van een aankoopmakelaar kan oplopen tot duizenden euro’s. De unieke formule van De Flexibele Makelaar i.c.m. Aankoopmakelaar Lokaal Online is anders. Onze makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met vaste lage makelaarskosten van €1.149,- inclusief btw.

Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: