Woning zoeken stille verkoop & Flexibele Match

Woning zoeken stille verkoop & Flexibele Match

Al tijden op zoek naar de juiste woning, maar niets gevonden? Dan is het inschrijven bij de Flexibele Match met stille verkoop een uitkomst voor u! Dit is geheel kostenloos en geeft u geen verplichtingen. 

Wij waren wereldwijd de eerste makelaar die huizenzoeker en huizen met elkaar verbonden via een automatisch digitaal matchingsysteem. Wij zijn hier in 2008 mee begonnen en hebben dit systeem sindsdien steeds verder uitgebreid. 

Inmiddels zijn al meer dan 2.500 actieve inschrijvers u voor gegaan.

Met de Flexibele Match blijft u automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Zo ook stille verkoop. Dit betekent dat wij, voordat de woning of het bedrijfspand elders aangeboden wordt, contact met een potentiële koper opnemen indien wij denken dat wij een geschikt huis voor u gevonden hebben. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan zijn/haar wensen voldoet. 

U kunt zich inschrijven voor stille verkoop zoeken en het matchingsysteem via deze link.

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. Wilt u meer weten over stille verkoop? De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: