Beste makelaar Nederland: De Flexibele Makelaar

Beste makelaar Nederland: De Flexibele Makelaar

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Nationaal Makelaars Onderzoek (een samenwerkingsverband van Vastgoed Actueel, MakelMail en Soo Media) beoordeelde meer dan 3.500 websites van makelaars en wij rolden daar als beste uit. Gemiddeld kregen we een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

Op onze website kan je onder andere het actuele woningaanbod vinden en voor reacties van mensen die via ons hun huis verkocht hebben. Daarnaast kan je je ook aanmelden voor de Flexibele Match. Daarbij ontvang je wekelijks een overzicht van de nieuwste woningen die passen bij jouw wensen. Ook krijg je via de Flexibele Match persoonlijk bericht van elke nieuw aangemelde, passende woning.

Ruim 90 procent van de makelaars zet een website in om onder de aandacht te komen, blijkt uit het onafhankelijk Nationaal Makelaars Onderzoek. Daarmee is de website een belangrijk kanaal in de marketingmix. Maar hoe staat het met de kwaliteit van deze websites? MakelMail onderzocht het en kwam tot een top 25. Gemiddeld scoren de makelaarssites een 5,7. Er is dus nog veel verbetering mogelijk.

Nationaal Makelaars Onderzoek analyseerde 3.518 makelaarswebsites. Deze websites werden vooral verzameld via funda.nl, vastgoedpro.nl, vbo.nl en remax.nl. Per website zijn er maximaal 100 pagina’s onderzocht op 25 aspecten. Hiervoor is een ‘bot’ ontwikkeld. Deze bot houdt geen rekening met subjectieve zaken zoals ontwerp. De 25 meetpunten zijn verdeeld over de volgende categorieën: techniek, responsive, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. De 25 meetpunten worden uitgebreid omschreven op MakelMail.nl en in het vakblad, alsmede op de website van Vastgoed Actueel.

Nieuwsgierig naar het gehele artikel? https://www.vastgoedactueel.nl/websites-van-makelaars-onderzocht-top-25/ 

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: