Help mee

Help mee

Informeer zelf uw familie, vrienden en bekenden op een sympathieke manier over de verkoop van uw huis. Zo kunnen zij op hen beurt hun relaties net zo eenvoudig van informatie voorzien. De voorgenomen verkoop wordt zo snel bij heel veel mensen bekend en heel vaak werkt "van horen zeggen" als een uitstekend middel om de verkoop te bespoedigen.

In een paar minuten tijd

Zonder enige technische kennis deelt u vanaf nu uw woning simpel met al uw sociale vrienden. Via Helpmee deelt u de informatie over uw woning. U wordt geholpen om de link eenvoudig te versturen naar uw relaties in een paar minuten tijd!

Uw vrienden helpen mee

Wilt u uw vrienden extra stimuleren? Geef ze een kans op een beloning! De vriend die de meeste links verstuurt heeft kans op een mooie prijs.

Als u een account aanmaakt, kunt u meedoen voor een beloning. Deze instelling is optioneel; na het aanmaken van een account kan uw relatie meedoen. Een beloning betekent extra motivatie!

Met behulp van ranglijsten en statistieken kunt u in de gaten houden hoe u ten opzichte van andere promotors ervoor staat. Ook deze onderlinge sportieve concurrentie motiveert! Voor meer informatie over Help Mee kunt u kijken op helpmee.kijkmijnhuis.nl, of contact opnemen met De Flexibele Makelaar.

Bij De Flexibele Makelaar is de Help Mee service compleet gratis!

De Flexibele Makelaar neemt de kosten hiervan voor haar rekening, het is voor u dus geheel gratis. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: