WâldNet makelaar

WâldNet makelaar

NVM makelaar De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen heeft als enige makelaar een zeer complete en automatische koppeling met WâldNet. Door deze koppeling komen de huizen die te koop staan bij De Flexibele Makelaar automatisch op WâldNet. WâldNet heeft samen met De Flexibele Makelaar een zeer vooruitstrevend, innovatief en uniek product neergezet.

Volgens Eddy van der Velde, directeur van De Flexibele Makelaar, hebben veel mensen de behoefte om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van wat er in de regio gebeurt. “Veel mensen kijken om deze reden dagelijks op het internet om het nieuwe woningaanbod in de regio te bekijken. Ook zijn er veel mensen die dagelijks alle nieuwtjes willen weten. Ik denk dat dit elkaar dus enorm aanvult, men kan dit nu zeer gemakkelijk combineren.”, aldus Eddy van der Velde.

WâldNet is het nieuwsmedium op het internet voor de Friese Wouden. Door deze samenwerking met het zeer populaire WâldNet, wordt het bereik ten behoeve van de verkoop van de woningen die te koop staan bij De Flexibele Makelaar enorm vergroot.

Een paar leuke feitjes:

  • WâldNet is al negen jaar de meest bezochte site in de regio
  • 2010: meer dan 1 miljoen unieke bezoekers.
  • ruim 40.000 unieke bezoekers per dag (meting: medio januari 2011).

Wilt u uw woning ook graag op WâldNet? De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: