Makelaar Frieschepalen (Fryske Peallen)

Makelaar Frieschepalen (Fryske Peallen)

Gezocht naar “makelaar Frieschepalen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Frieschepalen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Frieschepalen.

Funda makelaar Frieschepalen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Frieschepalen

Ook in Frieschepalen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Frieschepalen

Bekroond tot nr. 1 makelaarswebsite van NederlandHet bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Frieschepalen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Frieschepalen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Frieschepalen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Frieschepalen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Frieschepalen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Frieschepalen

In het noordoosten van de gemeente Opsterland (provincie Fryslân) ligt het dorp Frieschepalen. Het dorp is gelegen aan de doorgaande weg van Bakkeveen naar de snelweg A7 van Heerenveen naar Groningen. De dorpen Siegerswoude en Ureterp liggen op steenworp afstand.

Geschiedenis Frieschepalen

Frieschepalen is in de 18e eeuw ontstaan als ontginningsdorp in het hoge veengebied. Met de palen in de dorpsnaam worden de grenspalen langs de grens met Groningen bedoeld. Frieschepalen is pas in 1953 benoemd tot zelfstandig dorp, voor die tijd maakte Frieschepalen deel uit van Siegerswoude.

Vanaf ongeveer 1660 werd de Grote Veenvaart naar Bakkeveen gegraven om de venen in het noordoosten van Opsterland te kunnen exploiteren. Bij Frieschepalen maakte deze vaart met verlaat en ophaalbrug een buiging naar het zuidoosten. De vaart is nu gedempt en nu is de Tolheksleane de hoofdader van het dorp, een laan met mooie eiken en een kerkje met dakruiter uit 1928.
Frieschepalen had ooit een schans. Deze is 1593 gebouwd om Friesland te beschermen tegen de Spanjaarden tijdens de Tachtigjarige Oorlog. In 2014 is een gedeelte van de schans weer opgebouwd en in ere hersteld.

Het inwoneraantal van Frieschepalen

Het dorp heeft 1.000 inwoners (1 januari 2015).

Voorzieningen in Frieschepalen

Frieschepalen heeft een brede school, genaamd “t Byntwurk. Hierin zijn 2 scholen, een peuterspeelzaal en een dorpshuis ondergebracht. Er zijn enkele kleine winkeltjes en diverse autohandelaren. De inwoners kunnen hun inkopen doen in Ureterp, Marum, Bakkeveen, De Wilp of Drachten. Daarnaast heeft het dorp een Gereformeerde Kerk en een Gereformeerd-vrijgemaakte Kerk. Verder beschikt Frieschepalen over een gezellig muziekcafé, Ma Kelly’s.

Met het openbaar vervoer is Frieschepalen bereikbaar via lijn 18 (Heerenveen-Assen) en lijn 89/189 (Drachten-Groningen). 

Verenigingen in Frieschepalen

  • Rijvereniging De Dúnruters te Frieschepalen
  • Voetbalclub sv RWF Frieschepalen
  • Toneelvereniging Nij Libben Frieschepalen
  • Brassband Sjofaar Frieschepalen

Bekijk het woningaanbod in Frieschepalen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: