Bolster 6a, Harkema te huur

Harkema

Bolster 6a

€ 875 per maand

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Bolster 6a, Harkema te huur

Gelegen op het dynamische bedrijventerrein Quakkenburg vindt u deze luxe en volledig geïsoleerde bedrijfsunit. De unit, met een totale oppervlakte van circa 234m², is uitgerust met vloerverwarming en krachtstroom. De bedrijfsruimte is zeer representatief binnen het terrein van Harkema en werd opgericht in 2009.

De afmetingen zijn ongeveer 11,85m bij 19,75m. Het interieur omvat een toilet en diverse krachtstroomaansluitingen. De ruimte is zonder tussenkolommen ontworpen wat een vrije overspanning maakt. Een grote overheaddeur en een aparte loopdeur verhogen de toegankelijkheid, met tevens opties voor kantoorruimte.

Dankzij een lichtstraat en meerdere ramen aan de voorzijde is de ruimte aangenaam licht. Er is een versterkte betonvloer aangelegd en aparte tussenmeters voor nutsvoorzieningen zijn geïnstalleerd. Buiten vindt u ruime parkeergelegenheid en een afsluitbaar hekwerk. De aanwezige toiletruimte is voorzien van een toilet en een fontein. Verder beschikt de loods over aansluitingen voor gas, water en elektriciteit.

Het voor- en omliggende terrein is bestraat, wat voldoende parkeergelegenheid biedt. De locatie is uitstekend bereikbaar en ligt dichtbij een hoofdverbindingsweg richting Drachten, de A7 en Leeuwarden.

Harkema is een dorp bekend om zijn levendige zakelijke gemeenschap. Dit bedrijventerrein aan de rand van het dorp huisvest diverse bedrijfstypen. Volgens het bestemmingsplan is de locatie bestemd voor bedrijfsdoeleinden categorie 1 en 2. Een snelle overdracht is mogelijk!

Eventuele gunning geschiedt door de eigenaar. Voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze flexibele makelaars. Wij informeren u graag verder over Bolster 6A in Harkema.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Bedrijfsruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte
Huurprijs
€ 875 per maand
Aangeboden
3 weken geleden
Gewijzigd
2 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Huur

Servicekosten
€ 0
Servicekosten conditie
Per maand

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend

Kantoorruimte

Oppervlakte
234 m²
Verdiepingen
1

Bedrijfshal

Oppervlakte
234 m²
Vrije hoogte
4,5 meter
Vrije overspanning
0,2 meter
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, zowel in de straat als op het terrein.

Woonruimte

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: