Menu Zoeken Contact

Referenties

 • Buitenpost, Berkenlaan 4

  Buitenpost, Berkenlaan 4

  "Ging heel goed en heel snel dus heel tevreden over de makelaar en altijd goed te bereiken dus aan te raden."

  Mevrouw G. Brouwer

   

 • Opende, Drachtsterweg 34

  Opende, Drachtsterweg 34

  "Het is ons goed bevallen bij De Fexibele Makelaar.
  De contacten waren over en weer goed. Ik zou de makelaar zeker bij een ander aanbevelen.
  Wij vinden ze heel actief."

  Mevrouw G. Storteboom

   

 • Buitenpost, Haersma de Withstraat 7

  Buitenpost, Haersma de Withstraat 7

  "De totale begeleiding en afhandeling was van zeer grote kwaliteit. Altijd snel feedback, grote interesse en betrokkenheid. Ver boven verwachting. Top."

  Mevrouw De Boer

 • Gerkesklooster, Kolonelsdiep 10

  Gerkesklooster, Kolonelsdiep 10

  "Het contact met de makelaar was zeer goed, naar volle tevredenheid. Geen op of aanmerking. Makelaar was zeer kundig, je kan een goed gesprek voeren en had een luisterend oor."

  Fam. Kempenaar

 • Harkema, Warmoltsstrjitte 114

  Harkema, Warmoltsstrjitte 114

  "Contact met de makelaar uitstekend. Altijd aanwezig voor vragen en opmerkingen. Goede ondersteuning bij de afronding van de verkoop."

  Dhr. A. Kamstra

 • Surhuisterveen, Dûbelspul 10

  Surhuisterveen, Dûbelspul 10

  "Wij hebben een zeer goed contact en advies/begeleiding gehad van deze makelaar. Doordat er erg veel animo was voor onze woning, is door de makelaar geadviseerd om onze woning te verkopen via een inschrijving. Dit heeft voor ons goed uitgepakt waardoor wij onze woning voor een prijs boven verwachting hebben verkocht. Ook heeft dit de makelaar meer tijd gekost omdat zij het uiterste er uit wilden halen voor de klant en wat wij enorm waarderen."

  Dhr. Dijkstra

 • Boelenslaan, Piter Jellesstrjitte 17

  Boelenslaan, Piter Jellesstrjitte 17

  "De afspraken met de bezichtigingen verliepen correct. Na elke bezichtiging werd er een keurige terugkoppeling gegeven. De contacten met kantoor waren prettig, ze zijn zorgvuldig. Wij hadden voornamelijk met Wieger te maken en vonden dat hij goed met ons mee dacht en deskundige adviezen gaf. Hij doet zijn werk met veel enthousiasme en toewijding. Kort samengevat een deskundige, klantgerichte en toegankelijke makelaardij die de tijd neemt en tevens mensgericht is. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en het feit dat er nog even kritisch naar de koopovereenkomst van onze aangekochte woning werd gekeken waardeerden wij zeer!" 

  Mevrouw B. Bosma

 • De Wetterwille 121, Drachten

  De Wetterwille 121, Drachten

  "Als erfgenamen vroegen we De Flexibele Makelaar het huis van onze ouders te verkopen. Dat is intussen gelukt. Wij zijn erg tevreden over het werk van met name Wieger van der Velde. Hij is iemand die niet alleen voor de verdienste werkt, maar er merkbaar plezier in heeft. Hij is gemakkelijk bereikbaar voor vragen en adviezen en regelde ook zaken als een reparatieklus en het aanvragen van het energielabel. Er was een mooie fotoreportage van het huis die we zelf ook kregen. Wieger onderhield contact met de notaris, ontving mij voor het ondertekenen van het voorlopig koopcontract en was aanwezig bij het passeren van de akte bij de notaris. 

  Ook de telefonische contactmomenten met de andere medewerkers heb ik als plezierig ervaren. We werden steeds op de hoogte gehouden van bezichtigingen en de gang van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanraden." 

  Hennie van Amerongen 

 • Doezum, Renkemastraat 15

  Doezum, Renkemastraat 15

  "Ons huis stond lang te koop bij een andere makelaar, maar helaas geen kopers... We zijn overgestapt naar De Flexibele Makelaar en binnen 2 maanden was het raak! We hadden meerdere kopers en hebben ons huis gelukkig verkocht!"

  Mevrouw G. Westerhof - Flikkema

Onze partners