De Dellen 19, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

De Dellen 19

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Dellen 19, Surhuisterveen te koop

Ben je op zoek naar een locatie waar werkelijk (bijna) alles mogelijk is? Welkom bij De Dellen 19 in Surhuisterveen. Deze plek heeft het allemaal: de ruimte om te wonen, de flexibiliteit voor winkelruimte of kantoor, en zelfs de mogelijkheid voor meerdere gezinnen om onder één dak te leven. Ooit een huis en winkel in één, kun je deze ruimte naar eigen inzicht aanpassen en moderniseren. Het is een woon-/winkelpand welke in grondig gerenoveerd dient te worden, of mogelijkheden heeft tot nieuwbouw. Het geheel staat op maar liefst 1.435m² eigen grond!

Laten we beginnen met de locatie, want die is onovertroffen. Je zit hier in het centrum aan de winkelstraat, nabij alle stadse voorzieningen, waardoor het een fantastische locatie is voor vrijwel elk bedrijf. En het wordt nog beter: er is een oprit en ingang aan zowel de voor- als achterzijde. Dit maakt het makkelijk om toegang te krijgen, of je nu komt vanuit de rondweg aan de Nije Jirden of het winkelcentrum aan de voorzijde.

De indeling van het pand is al net zo flexibel, maar wij beschrijven nu de situatie zoals het voor het laatst in gebruik is geweest:

Begane grond:
Woonkamer van maar liefst ca. 42m²; keukenruimte welke af te sluiten is; doorloop naar achterzijde met provisieruimte en doorloop naar de winkel, 1e trapopgang en doorloop naar de achtertuin; winkelruimte van maar liefst ca. 155m² en 2e trapopgang en meerdere bergruimtes.

1e etage:
Overloop en 3 slaapkamers.

1e etage 2:
Slaapkamer en bergruimtes.

1e etage 3 (boven berging):
Extra bergruimte.

Sanitair, badkamer en toiletten zijn niet meer aanwezig.

Op de eerste verdieping biedt het bedrijfsgedeelte extra opslag en een ruime zolder. Het woongedeelte heeft daar een overloop die toegang geeft tot een volledig uitgeruste badkamer en drie slaapkamers. Ook aan de buitenkant is gedacht: er is een terras en een groot achterterrein dat ook als parkeerplaats kan dienen.

Het pand is ruimer dan je op het eerste gezicht zou denken, waardoor het tal van mogelijkheden biedt qua inrichting en afwerking.

De basis bestemming luidt als volgt:
De voor ‘Centrumdoeleinden’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. woningen, al dan niet in combinatie met:
-ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of bedrijf;
-verkoop van goederen via internet;
b. gebouwen ten behoeve van detailhandel, dienstverlenende bedrijven en/of instellingen en maatschappelijke voorzieningen, kantoren en bedrijven als genoemd onder milieucategorie 1 en 2 van de bij deze regels behorende bijlage 1A ‘Staat van bedrijven’ en met de eventueel daarbij behorende bedrijfswoningen;
c. aan- en uitbouwen en bijgebouwen.

Uitgebreider ga je de bestemming dus bijna niet vinden!

Heb je nog zorgen over de staat van de grond? Er is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd en de resultaten zijn relatief gunstig. Je kunt deze inzien bij een bezichtiging.

Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één!
In de buurt zijn allerlei voorzieningen te vinden, van winkels en een apotheek tot scholen op alle niveaus. Dankzij een nabije busverbinding en de A7 op slechts tien minuten rijden, zit je logistiek gezien ook helemaal goed.

Dit is jouw kans om deel te worden van een bruisende retailgemeenschap die zowel lokale als landelijke winkels huisvest. Je bent in goed gezelschap met Domino's Pizza en DAX, en modemerken zoals Modehuis Van der Lijn, Takko, Leads, Shoeby en Sake Store. Telefoonwinkels, Expert, Intertoys, Bakker Bart en zelfs de Hema zijn hier ook vertegenwoordigd.

Maar er is meer. Je bevindt je ook dicht bij toonaangevende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl. Blokker en Kruidvat, winkels waar je alles vindt wat je nodig hebt, liggen ook op een steenworp afstand.

De Dellen 19 in Surhuisterveen is meer dan een pand; het is een zee van mogelijkheden en staat nu te koop! Of je nu een gezin hebt, een bedrijf wilt starten of beide, deze locatie biedt je de ruimte en de flexibiliteit om je dromen waar te maken. Kom langs voor een bezichtiging met onze flexibele makelaars en ervaar het zelf!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Winkelruimte, winkelruimte
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
6 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
VANAF_1931_TM_1944
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Slecht
Onderhoud (buiten)
Slecht

Energie

Energielabel
Einddatum
9 september 2033

Winkelruimte

Oppervlakte
175 m²
Verkoopoppervlakte
175 m²
Gevel breedte
3 meter
Branchebeperking
Ja (horeca niet toegestaan)
Detailhandel
Ja
Showroom aanwezig
Ja
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B2

Ter overname

Ter overname
Ja

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum

Kadaster surhuizum c 4609

Oppervlakte
54 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum c 3620

Oppervlakte
982 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum c 6317

Oppervlakte
399 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte aanwezig
Woonruimte soort
Eengezinswoning
Oppervlakte
324 m²

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: