De Dellen 2g, Surhuisterveen te huur

Surhuisterveen

De Dellen 2g

€ 2.000 per maand

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

De Dellen 2g, Surhuisterveen te huur

Deze luxueuze en uitstekend onderhouden winkelruimte, oorspronkelijk bestaande uit twee units, biedt een royale totale oppervlakte van circa 363m². Gelegen op De Dellen 2G in Surhuisterveen, zijn de units vakkundig samengevoegd tot één samenhangend geheel dat nog steeds de flexibiliteit biedt om afzonderlijk gebruikt te worden. Elk is uitgerust met hoogwaardige luxe en voorzien van alle gemakken, inclusief een laad- en loszone aan de achterzijde met eigen parkeerplaatsen. De staat van onderhoud is onberispelijk, met meerdere zeer luxe airconditioningunits, superieure verwarmingssystemen en geen compromissen op het gebied van inrichting. Extra maatregelen voor diefstalpreventie, zoals beveiligingsrolluiken, zijn eveneens geïmplementeerd.

Bestemming van het pand volgens het bestemmingsplan: Centrumdoeleinden. Dit omvat gebouwen bestemd voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en/of instellingen, maatschappelijke voorzieningen, kantoren, en bedrijven die vallen onder categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijven behorend bij deze voorschriften, inclusief de eventuele daarbij behorende bedrijfswoningen.

In het gehele centrum van Surhuisterveen is openbaar parkeren gratis, met voldoende parkeergelegenheid zowel voor de deur als in de omgeving.

De standaard huurtermijn bedraagt vijf jaar, met de optie om nog eens vijf jaar te verlengen. Een kortere huurtermijn is in overleg ook bespreekbaar.

Bij een contract van 5 jaar hanteren we de volgende huurprijzen:
Voor de eerste 6 maanden geniet u van een huurkorting van 33,33%, waardoor de huurprijs neerkomt op slechts €2.000 per maand.
Na deze introductieperiode van 6 maanden wordt de huurprijs aangepast naar €3.000 per maand.

Surhuisterveen, met de bijnaam 't Fean, staat bekend om haar dynamische ondernemersklimaat, regionale trekkracht, en de bruisende mix van winkels en horeca. Het is het grootste dorp van Achtkarspelen en biedt meer dan 100 winkels, vier supermarkten, meerdere industrieterreinen met een breed scala aan bedrijven, en een levendige dag- en avondhoreca.

De actieve handelsvereniging van Surhuisterveen organiseert regelmatig evenementen, waardoor er bijna wekelijks iets te doen is. Highlights zijn de Profronde, de internationale centrumcross, en festivals zoals het Foodfestival, de Wielerweek, en het Torenpleinfeest, wat Surhuisterveen een unieke en gezellige plaats maakt.

Heb je ambities om een onderneming in Surhuisterveen te starten? Dan is dit moderne en sfeervolle winkel- en kantoorpand op De Dellen 2G, midden in het levendige centrum en dichtbij alle belangrijke voorzieningen, een niet te missen kans. Met de uitgebreide gratis parkeergelegenheid in het centrum is dit de ideale locatie voor elk bedrijf dat zich in de kijker wil spelen.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Winkelruimte, winkelruimte, kantoorruimte
Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
3 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Huur

Servicekosten
€ 0
Servicekosten conditie
Per maand

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
De winkelruimte is goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
De winkelruimet is goed onderhouden.

Winkelruimte

Oppervlakte
363 m²
Verkoopoppervlakte
363 m²
Gevel breedte
12,5 meter
Branchebeperking
Nee (horeca niet toegestaan)
Detailhandel
Ja
Showroom aanwezig
Ja
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2

Kantoorruimte

Oppervlakte
363 m²
Verdiepingen
1
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Parkeren
Ruime parkeergelegenheid beschikbaar, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde.

Bereikbaarheid

Afstand tot ontspanning
Op minder dan 500 m
Afstand tot restaurant
Op minder dan 500 m
Afstand tot winkel
Op minder dan 500 m
Snelweg afrit
Op 1500 m tot 2000 m
Bushalte
Op 500 m tot 1000 m

Kadaster surhuizum b 8294

Omvang
Appartementsrecht of complex

Woonruimte

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: