De Kolk 11a, Surhuisterveen te huur

Surhuisterveen

De Kolk 11a

€ 1.400 per maand

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

De Kolk 11a, Surhuisterveen te huur

Dit volledig gerenoveerde winkelpand, gelegen op een A1-locatie, is dé plek in het bruisende Surhuisterveen. In 2021-2023 werd dit aantrekkelijke pand uitgebreid onder handen genomen, resulterend in een energietechnisch duurzaam en esthetisch verbluffend pand. Met een winkeloppervlakte van maar liefst ca. 185m², en een extra ca. 60m² voor kantoor-, kantine- en opslagruimte, biedt het pand zowel ruimte als functionaliteit.

Het pand is niet alleen strategisch gelegen in het levendige centrum van Surhuisterveen, maar ook aan De Kolk, het hoofdcentrumgebied van Surhuisterveen. Op de Kolk zijn altijd mensen te vinden en is het winkelend publiek niet schaars.

Dit is uw kans om deel uit te maken van een levendige retail-gemeenschap die een mix van lokale en landelijke winkels huisvest. U bevindt zich in het gezelschap van Domino's Pizza en DAX, mode-toppers zoals Modehuis Van der Lijn, Takko, Leads, Shoeby en Sake Store. Ook telefoonwinkels, Expert, Intertoys en Bakker Bart zijn hier aanwezig.

Maar dat is niet alles. U bevindt zich ook vlakbij toonaangevende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl. Ook Blokker en Kruidvat, winkels waar de klant alles vindt wat hij nodig heeft, liggen op een steenworp afstand.

INDELING:
De indeling omvat een volledig vernieuwde voorentree met etalageruimte, en een gerenoveerde winkelruimte, kantoorruimte, en een kantineruimte met pantry, toilet, en opslagruimte met achteringang. Met een vaste trap bereikt u extra magazijn- of kantoorruimte.

Het gehele pand ligt op een terrein van ca. 545m², met aan de achterzijde een tuin.

Gratis parkeren is overal mogelijk in Surhuisterveen; op straat en op nabijgelegen parkeerterreinen. Het centrale Torenplein, zichtbaar vanuit het raam, biedt eveneens uitgebreide parkeergelegenheid.

SURHUISTERVEEN:
Een plek aan de A7 die het bruisende hart van de regio vormt, waar klanten van heinde en verre komen om hun favoriete merken en lokale winkels te bezoeken. We verwelkomen u graag in Surhuisterveen, het koopcentrum bij uitstek.

Gelegen in het grootste dorp van Achtkarspelen, bekend bij de Friezen als 't Fean, is Surhuisterveen meer dan alleen een winkelbestemming. Het is een plek die ondernemerschap ademt, waardoor het een ideale locatie is om uw bedrijf te vestigen. Met meer dan 100 winkels, 4 supermarkten en een gezellige dag- en avondhoreca, is het dorp een hotspot voor zowel inwoners als bezoekers.

Surhuisterveen biedt altijd wel iets te doen. Of het nu gaat om de grote Profronde, de internationale centrumcross, of festivals zoals het Foodfestival, de Wielerweek en het Torenpleinfeest. Dit is een plek waar de energie nooit stopt, een plek die zich met trots de gezelligste van allemaal mag noemen.

"Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één". Dat is niet zomaar een slogan, dat is een belofte aan iedereen die hier komt.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Huur dit winkelpand in Surhuisterveen en word deel van een unieke en levendige retail-gemeenschap.

VOOR DE SNELLE BESLISSERS:
De standaard huurtermijn bedraagt vijf jaar, met de optie om nog eens vijf jaar te verlengen. Een kortere huurtermijn is in overleg ook bespreekbaar.

Bij een contract van 5 jaar hanteren we de volgende huurprijzen:
Voor de eerste 6 maanden geniet u van een huurkorting van 30%, waardoor de huurprijs neerkomt op slechts €1.400 per maand.
Na deze introductieperiode van 6 maanden wordt de huurprijs aangepast naar €2.000 per maand.

Wanneer u kiest voor een kortere huurperiode, is dit ook mogelijk; houd er echter rekening mee dat de huurkorting dan gedeeltelijk kan vervallen. Het concreet maken van de verhuur gebeurt onder voorbehoud van gunning van de eigenaren/beheerders.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Onze flexibele makelaars zien u graag bij De Kolk 11A in Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Winkelruimte, winkelruimte, kantoorruimte
Huurprijs
€ 1.400 per maand
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Huur

Servicekosten
€ 0
Servicekosten conditie
Per maand

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Verbouwd
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Verbouwd

Winkelruimte

Oppervlakte
245 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoopoppervlakte
185 m²
Gevel breedte
7,5 meter
Branchebeperking
Nee (horeca niet toegestaan)
Detailhandel
Ja
Showroom aanwezig
Ja
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1

Kantoorruimte

Oppervlakte
245 m²
In units vanaf
60 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Parkeren
Overal gratis en royaal openbaar parkeren rondom het pand.
Toelichting
A1 in het centrum op een van de mooiste plekken in het centrum van Surhuisterveen.

Bereikbaarheid

Afstand tot bank
Op 500 m tot 1000 m
Afstand tot ontspanning
Op 500 m tot 1000 m
Afstand tot restaurant
Op 500 m tot 1000 m
Afstand tot winkel
Op 500 m tot 1000 m
Bushalte
Op minder dan 500 m

Kadaster surhuizum c 2723

Oppervlakte
545 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: