Menu Zoeken Contact
Beschikbaar Onbekend

Friese Streek 29

9872 PP Stroobos

€ 259.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Friese Streek 29, Stroobos te koop

Aan de doorgaande weg in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos staat dit object dat zowel verschillende bedrijfsruimten als een bovenwoning omvat. Eén bedrijfsruimte wordt gebruikt als kapsalon, deze bedrijfsruimte en de bovenwoning worden verhuurd. De andere bedrijfsruimte is nu nog in gebruik als café en cafetaria maar kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden.

Het pand heeft in het huidige bestemmingsplan een Horeca bestemming maar dit kan gewijzigd worden naar een Gemengde bestemming. Binnen een gemengde bestemming kan het geheel ook gebruikt worden ten behoeve van bijvoorbeeld kantoor- en/of bedrijfsruimte.

Indeling bedrijfsruimte:
Deze ruimte op de begane grond is nu in gebruik als kapsalon, beschikt over een eigen entree en is ingericht als één grote open ruimte.

Indeling bovenwoning:
Eigen entree met voordeur, hal met toilet en trapopgang, op de eerste etage is een overloop met vaste kast, deur naar dakterras, woonkamer met open keuken, inbouwkeuken met inbouw kookplaat, afzuigkap en spoelbak, twee slaapkamers, badkamer (2015) met toilet, douchecabine, vaste wastafel en aansluiting wasmachine. De vloer op de etage is afgewerkt met een recent gelegde pvc vloer.

Indeling bedrijfsruimte die nu nog in gebruik is als Café en cafetaria “De Âlde Smidse”:
Aan de voorzijde is er een terras, de openslaande deuren geven toegang tot het café gedeelte, een open ruimte met bar- en zaalgedeelte , garderobe met heren en damestoiletten, doorgang naar het cafetariagedeelte, maar het cafetaria gedeelte heeft ook een eigen entree vanaf de straatzijde, is voorzien van een eet- en wachtruimte met plavuizenvloer, keuken en frituurinrichting, magazijn met koelruimte, aan de achterzijde van het pand is een overkapping. Bovendien is er een toegang gemaakt vanaf de achtergelegen straat, het achter terrein wordt gebruikt als parkeergelegenheid.

Zowel de bovenwoning, de bedrijfsruimte als het café zijn voorzien van centrale verwarming, voor het café en cafetaria gedeelte is er een AWB c.v. combiketel van ca, 2009 en voor de overige ruimten is er een Remeha c.v. combiketel van ca. 2003. De bovenwoning is voorzien van isolatieglas.

In het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos kunt u genieten van rust en ruimte en diverse voorzieningen, het dorp kent een bloeiend en rijk verenigingsleven en is centraal gelegen in de driehoek Groningen-Drachten-Leeuwarden. Bovendien is er vanaf het terras uitzicht op het Prinses Margrietkanaal.

Kenmerken

Overdracht

Soort object
Horeca, bedrijfsruimte, horeca, belegging
Vraagprijs
€ 259.000 kosten koper
Aangeboden
Sinds 6+ maanden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
In aanbouw
Nee

Bedrijfshal

Voorzieningen
Toilet

Horeca

Horeca type
Cafe, eetcafe
Oppervlakte
190 m²
Verkoopoppervlakte
190 m²
Regio's
Friesland

Belegging

Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Verhuureenheden
2
Huurders
2

Kadaster

Kadaster
DROGEHAM A 1917
Oppervlakte
723 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Woonruimte aanwezig
Situatie
Inpandig
Woonruimte soort
Appartement
Oppervlakte
65 m²

Google Maps

realworks.locations_google_maps_error

Onze partners

WhatsApp