Reitsmastrjitte 35, Harkema te koop

Harkema

Reitsmastrjitte 35

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Reitsmastrjitte 35, Harkema te koop

Dit prachtige complete pand is gelegen aan de doorgaande weg van Harkema en biedt vele kansen. Van de gemeente hebben wij voorlopige toestemming verkregen om het geheel te verkopen als woning, bedrijfspand, woning met bedrijfspand (met bestemming gemengde doeleinden) en zelfs het houden van een café behoort tot de mogelijkheden. Momenteel wordt het pand bewoond, dit in combinatie met het gebruik als café (De Boemerang), met zaalverhuur voor feesten, partijen en vergaderingen.

Tevens is het geheel uitermate geschikt om als woning met mantelzorgwoning te gebruiken.

Gebouw 1:
Entree met hal; provisiekelder; L-vormige woonkamer; halfopen hoekkeuken met de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, wasemkap, koel-vriescombinatie, combi-magnetron en vaatwasser; hal; toiletruimte met wandcloset en fonteintje; wasruimte met cv-opstelling; badkamer met bad, inloopdouche en wastafelmeubel.

1e etage:
Overloop, 4 slaapkamers, te weten; slaapkamer aan voorzijde; 2e slaapkamer aan voorzijde met vaste kast; 3e slaapkamer met vaste kast; zeer ruime hal/doorloop (welke geschikt is als extra hobbyruimte of kantoor), met infraroodsauna en vaste kast; 4e slaapkamer met schuifpui en balkon.

2e etage:
Vliering bereikbaar via vlizotrap.

Gebouw 2:
Dit gebouw is momenteel ingericht als café/zalencentrum, maar kan uiteraard voor gevarieerde doeleinden gebruikt gaan worden.

Entree in hal; grote open ruimte, welke momenteel ingericht is als café/zaal met bar, schuifwand, vliering en een schuifpui naar het terras; meerdere opslag-/kantoor-/spreekruimten; doorloop naar 2e café met bar; hal; damestoiletgroep met 2 toiletten (wandcloset) en fonteintje; herentoiletgroep met 3 urinoirs, toiletruimte met wandcloset en fonteintje; keukenruimte; ruimte met cv-opstelling; koelcel; aanbouw met magazijn, wasmachineaansluiting, opslag op 1e etage en meerdere bergruimten.

Buiten:
Overkapping, besloten achtertuin, voldoende bergruimte, parkeerterrein en terrasruimte.

Het geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie, aan de doorgaande weg te Harkema. De inventaris van het zakelijke gedeelte is ter overname.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit riante pand en/of de mogelijkheden van deze locatie? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij onze enthousiasme aan u over kunnen dragen.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Bedrijfsruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, horeca
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
VANAF_1960_TM_1970
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed

Kantoorruimte

Oppervlakte
213 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Bedrijfshal

Oppervlakte
213 m²
Voorzieningen
Toilet, pantry

Horeca

Horeca type
Cafe
Oppervlakte
213 m²
Verkoopoppervlakte
155 m²
Regio's
Friesland

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Kadaster drogeham d 4094

Oppervlakte
635 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster drogeham d 4095

Oppervlakte
25 m²
Omvang
Geheel perceel

Woonruimte

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: