Molenstraat 1, Gerkesklooster te koop

Gerkesklooster

Molenstraat 1

€ 287.500 vrij op naam

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Molenstraat 1, Gerkesklooster te koop

Welkom in Gerkesklooster aan de Molenstraat, waar 4 (A+++) nieuwbouwwoningen gerealiseerd gaan worden met 2 bijzondere nieuwbouwwoningtypes die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke levensstijl en wensen. Of je nu kiest voor ruimte en woongenot of voor een toekomstbestendige, gelijkvloerse woning, wij hebben de perfecte optie voor jou!

BOUWOPTIES
Optie 1: Ruim en stijlvol wonen
Deze heerlijk ruime woningen zijn ideaal voor starters, jonge gezinnen of iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort. Ze zijn gebouwd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, met traditionele, massieve materialen zoals steen. Hierdoor bieden ze een solide en tijdloze constructie. Deze huizen zijn energiezuinig, voldoen aan de BENG-eisen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met luxe afwerkingen en moderne voorzieningen zijn deze woningen perfect voor een stijlvol en comfortabel leven.

Optie 2: Levensloopbestendig en gelijkvloers
Voor wie op zoek is naar een woning die meegroeit met de veranderende levensfasen, is de tweede optie ideaal. Deze woningen zijn speciaal ontworpen met een bad- en slaapkamer op de begane grond, waardoor ze helemaal van deze tijd en compleet levensloopbestendig zijn. Met alle belangrijke voorzieningen gelijkvloers bieden deze huizen gemak en toegankelijkheid voor elke leeftijd. Ze zijn perfect voor senioren of voor iedereen die het gemak van gelijkvloers wonen waardeert.

Ontdek het unieke woonproject in Gerkesklooster met vier nieuwgebouwde levensloopbestendige woningen, perfect afgestemd op een breed scala aan bewoners. Elk aspect van deze woningen is zorgvuldig overwogen om comfort, duurzaamheid en veiligheid te garanderen.

SAMENVATTING:
-Traditioneel vakmanschap; de huizen zijn opgetrokken uit massieve, hoogwaardige materialen, wat de bouwkwaliteit en esthetiek ten goede komt.
-Bijna Energieneutraal Gebouw (BENG); elke woning voldoet aan de strenge BENG-eisen, waardoor de energie-efficiëntie en duurzaamheid worden verzekerd.
-Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; deze woningen bieden een aantrekkelijke balans tussen prijs en kwaliteit, waardoor ze een uitstekende investering zijn.
-Veelzijdigheid in gebruik; dankzij de optie voor een bad- en slaapkamer beneden, zijn deze huizen geschikt voor diverse doelgroepen, waaronder gezinnen, starters en senioren.
-Veiligheid voorop; voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor bewoners zich veilig en beschermd kunnen voelen.
-Duurzame, onderhoudsarme materialen: Dit verzekert een langdurige kwaliteit en minimaliseert het onderhoud voor de bewoners.
-Optionele bouwgarantie; voor extra zekerheid kunnen kopers kiezen voor een vorm van bouwgarantie/betaling (anders dan Woningborg en Bouwgarant).
-Architectonische pracht; ontworpen en gebouwd onder de leiding van een architect, waardoor elke woning esthetisch en functioneel superieur is.
-Hoogwaardige isolatie: Zowel de geïsoleerde betonvloeren, als de zwaar geïsoleerde daken, muren en glazen dragen bij aan een optimaal wooncomfort en energie-efficiëntie.
-Kunststof kozijnen met HR++ glas.
-Kunststof afwerkingen buiten; de boeidelen en windveren zijn eveneens van duurzaam kunststof.
-Luxe Rockpanel-afgewerkte dakkapel; Een stijlvolle toevoeging die de woning extra allure geeft.
-Stalen binnenkozijnen; voor een moderne, luxueuze uitstraling.
-Fabrieksafgelakte binnendeuren; deze deuren zijn onderhoudsvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk.
-Aluminium hang- en sluitwerk; stijlvol en duurzaam.
-Hoogwaardige betonvloeren; met uitzondering van de zolder, verzekeren deze vloeren stabiliteit en duurzaamheid.
-Geavanceerde verwarmingsinstallatie; inclusief topkoeling voor optimaal klimaatbeheer.
-Vloerverwarming; aangebracht op de begane grond en de verdieping voor extra comfort.
-Moderne warmtepomptechnologie; met een Daikin lucht-water warmtepomp en toebehoren voor efficiënte verwarming en koeling.
-Draadloze zone regeling; een geavanceerd systeem voor nauwkeurige temperatuurregeling in verschillende kamers.
-Sfeervolle tuinberging; voorzien van elektra, ideaal voor opslag of als hobbyruimte.
-Geavanceerd ventilatiesysteem; het WTW-systeem zorgt voor frisse lucht en energie-efficiëntie.
-Zonnepanelen inbegrepen; vier hoog rendementszonnepanelen zijn standaard inbegrepen, met de optie voor meer.

VRAGEN OF NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Dit project in Gerkesklooster biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een duurzame, veilige en comfortabele woning, gebouwd met aandacht voor detail en kwaliteit. Als jouw nieuwbouwmakelaar, staat De Flexibele Makelaar klaar om je te begeleiden door het hele proces, van de eerste informatie tot het betrekken van jouw nieuwe thuis. We beantwoorden al jouw vragen en zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt voor jouw toekomst.

Met transparante en zorgeloze aankoopvoorwaarden, inclusief prijzen die vrij op naam zijn en zonder verborgen kosten voor overdrachtsbelasting, bieden wij een zorgeloze ervaring.

BETROKKEN PARTIJEN:
Aannemer Bouwbedrijf Swart:
Bouwbedrijf Swart is al meer dan 120 jaar dé veelzijdige aannemer uit Eastermar. Zij begeleiden bouwprojecten van ontwerp tot oplevering, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw, onderhoudswerk of restauratie, Bouwbedrijf Swart staat garant voor een hoge kwaliteit. Vakmanschap is het hart van hun bedrijf.

In samenwerking met WoonFriesland:
De opdrachtgever, WoonFriesland, is het sociaal verhuurbedrijf. WoonFriesland werkt samen aan goed en betaalbaar wonen, elke dag met hart en ziel, in één keer goed, onder het motto 'Gewoon dóen!'. In Friesland verhuurt WoonFriesland ongeveer 21.000 goede en betaalbare huurwoningen en overige eenheden, en vertegenwoordigt hiermee 25% van de provinciale sociale huurmarkt. WoonFriesland is actief in 16 gemeenten in Friesland, zowel in steden als op het platteland en op de Waddeneilanden.

Neem contact op met De Flexibele Makelaar om meer te ontdekken over deze prachtige woningen in Gerkesklooster. Kies voor de ruimte en stijl van onze eerste optie of de praktische toegankelijkheid van onze levensloopbestendige woningen. Jouw nieuwe begin start hier, in een toekomstbestendige woning die perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, hoekwoning
Vraagprijs
€ 287.500 vrij op naam
Aangeboden
2 maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Project

Project
Molenstraat Geresklooster Bouwbedrijf Swart i.s.m. Woonfriesland presenteert:
Project website
https://www.flexibele-makelaar.nl/aanbod/woningaanbod/
Aantal huizen
4
Start verkoop
1 januari 1970
Koopprijs vanaf
€ 260.000
Perceeloppervlakte
200 m²
Woonoppervlakte
117 m²
Inhoud
573 m³

Bestemming

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Bouwjaar omschrijving
Nieuwbouw
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Nieuwbouw
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Nieuwbouw
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt

Energie

Energielabel
Einddatum
27 november 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening

Oppervlakken en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Overige ruimten
20 m²
Inhoud
573 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, zitbad, toilet, douche, urinoir, bidet, stoomcabine, jacuzzi, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming, whirlpool, sauna
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, zonnepanelen, balansventilatie, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Tuin oppervlakte
215 m²
Achtertuin
74 m² (9,86m diep en 7,5m breed)
Ligging
Gelegen op Noordoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
5

Garage

Garage soort
Garage mogelijk, parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster

Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster Kadaster
DROGEHAM A 1997
Oppervlakte
285 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: