Alde Galeien 7, Boelenslaan te koop

Boelenslaan

Alde Galeien 7

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Alde Galeien 7, Boelenslaan te koop

Zoek je een ruime en keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning in Boelenslaan? Kijk dan zeker eens naar dit prachtige exemplaar aan de Alde Galeien 7 in Boelenslaan. Hier geniet je van een open ligging: kijk aan de voorkant uit over een speeltuin en aan de achterkant over weidse landerijen. Gebouwd in 1995, is dit huis gelegen op een riant perceel van ongeveer 335m². Bovendien is het volledig geïsoleerd, met dak-, muur-, en vloerisolatie en is het voorzien van dubbel glas en deels HR(++) glas. Denk je aan verdere verduurzaming met zonnepanelen? Met een kleine investering kun je zelfs streven naar een A(+) energielabel, terwijl het nu al een mooie B-label heeft. Goed om te weten: er is al een glasvezelaansluiting in het huis.

Binnen beschik je over drie slaapkamers, maar overweeg je een extra kamer? Met een kleine aanpassing en een vaste trap naar de tweede etage, maak je hier eenvoudig een vierde slaapkamer. Daarnaast zijn de voor- en achtertuin netjes verzorgd. De voortuin is makkelijk in onderhoud en de achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten, heeft zelfs een achterom. En mocht je meerdere auto's hebben, geen zorgen: de oprit biedt voldoende parkeergelegenheid. Laat onze flexibele makelaars je rondleiden en ervaar zelf de potentie en charme van deze woning!

Begane grond:
Hal/entree aan de zijkant met uitgebreide meterkast; L-vormige woonkamer; dichte keuken met L-vormige inbouwkeuken en dubbele openslaande tuindeuren waardoor je kunt genieten van de zonnige achtertuin; bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-opstelling en achteringang; toiletruimte.

1e etage:
Overloop; drie royale tweepersoonsslaapkamers; badkamer met douche, wastafel en ligbad.

2e etage:
Vlizotrap naar zolderberging waar met gemak een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden middels een kamerindeling en vaste trap.

Buiten:
Wat een prachtige ligging: heerlijk vrij met een grote garage en een royale oprit. Alles is keurig aangelegd en onderhouden.

Het dorp Boelenslaan:
Boelenslaan ligt super centraal, maar is toch echt landelijk. Boelenslaan is dus een heerlijk rustig, groen en centraal dorp, met alle alle voorzieningen op zeer korte afstand. Ook beschikt Boelenslaan over de nodige voorzieningen, waaronder een eigen basisschool (zonder over te steken), tankstation, cafetaria, een uitgebreid sportcentrum en sportvelden. Tegenover de woning is een speeltuin. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, zo zijn behalve Drachten en Surhuisterveen ook de autowegen naar Leeuwarden en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) gelegen op zeer korte afstand.

Surhuisterveen:
Het naastgelegen dorp is Surhuisterveen, hét regiodorp van de omgeving. Surhuisterveen is voorzien van bijna stadse voorzieningen als: een uitgebreid winkelcentrum, vier grote supermarkten, levendige horeca, een groot openluchtzwemcomplex en een bibliotheek. Ook heeft Surhuisterveen een brede middelbare school (voortgezet onderwijs) en 3 basisscholen.

Drachten:
Het stadse centrum van Drachten is tevens op nog geen 10 autominuten afstand. Hier zijn (alle) stadse voorzieningen te vinden als een bioscoop, een schouwburg en een zeer uitgebreid centrum. Ook zijn er vele scholen aanwezig en zijn er bijna alle soorten voortgezet onderwijs te vinden in Drachten.

Dit zeer complete en energiezuinige huis op een prachtige ligging eens goed bekijken? Maak dan snel een afspraak met onze flexibele makelaars bij Boelenslaan, Alde Galeien 7.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6 maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
18 september 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Remeha hr107 gas gestookte combiketel uit 2010 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
335 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Overige ruimten
17 m²
Inhoud
406 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
250 m²
Achtertuin
155 m² (12,29m diep en 12,61m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout, parkeerplaats
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
21 m² (5,98m diep en 3,45m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Met vliering
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum b 8240

Oppervlakte
335 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: