Andrys Geartswei 14, Boelenslaan te koop

Boelenslaan

Andrys Geartswei 14

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Andrys Geartswei 14, Boelenslaan te koop

Op zoek naar dat ruimtelijke huis, welke prachtig ligt en waar (bijna) niets hoeft te gebeuren? Zoek niet verder, want Andrys Geartswei 14 in Boelenslaan biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en zorgeloos wonen. Dit huis, gebouwd in 1980, heeft door de jaren heen talloze updates gehad die jouw woongenot naar een hoger niveau tillen. Zo is de meterkast recentelijk in 2022 volledig vernieuwd en is de elektrische installatie grondig aangepakt. Dit geeft je de zekerheid van een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur.

Wanneer je het huis betreedt, zal je meteen de kwaliteit en het onderhoud opmerken. De muren zijn allemaal in 2021 geïmpregneerd, waardoor ze niet alleen mooi ogen maar ook bestand zijn tegen vocht en andere externe factoren. In diezelfde lijn is ook de riolering onder de woning compleet vernieuwd, wat bijdraagt aan een probleemloos en hygiënisch huishouden.

Energie-efficiëntie is een van de vele pluspunten van dit huis. Dankzij uitstekende isolatie, waaronder dak-, muur- en vloerisolatie en grotendeels HR(++) beglazing, blijft je huis het hele jaar door op een aangename temperatuur, terwijl de energierekening binnen de perken blijft.

De ruimtes in deze woning zijn ontworpen met jouw comfort en levensstijl in gedachten. Met een nieuwe keuken geplaatst in 2019, uitgerust met moderne apparatuur, wordt koken een echt plezier. De CV-opstelling is gloednieuw, geplaatst in 2023, en volledig in eigendom, wat zorgt voor een betrouwbare en efficiënte verwarming van je nieuwe thuis.

Buitenruimte en opslag zijn hier in overvloed. De woning beschikt over een ruime werkruimte, schuur en een veranda waar je heerlijk kunt ontspannen. De grote oprit biedt plaats voor meerdere auto's. En laten we de ligging niet vergeten: de woning staat op een eigen perceel van 238m², in een buurt die niet alleen veilig en rustig is, maar ook een gezellige gemeenschap kent voor zowel jong als oud. Bovendien woon je aan een hofje met extra parkeermogelijkheden en geen doorgaand verkeer.

De eerste etage zal je verrassen met zijn grote dakkapelvlakken, waardoor de ruimte bijna even groot is als beneden en met bijna geen scheve kanten. De badkamer, die in 2017 is vernieuwd, maakt het plaatje compleet en laat niets te wensen over met de massagedouche en het heerlijke ligbad.

Begane grond:
Hal/entree aan de voorzijde; Z-vormige woonkamer met veel glasoppervlakte voor optimale lichtinval, dubbele openslaande tuindeuren en een L-vormige keuken voorzien van diverse inbouwapparaten. De bijkeuken beschikt over extra werkruimte en een plek voor de wasmachine; ook is er een extra doorgang naar de achtertuin. De nette toiletruimte met wandcloset en fontein is bereikbaar vanuit de hal.

1e etage:
Overloop; drie royale, rechtgetrokken slaapkamers; badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.

2e etage:
Vlizotrap naar bergzolder en cv-opstelling.

Buiten:
Heerlijk onderhoudsarm genieten onder een prachtige veranda, met een grote oprit en diverse werk-/bergruimtes. Daarnaast is er een keurig aangelegde voortuin die uitzicht biedt op het voorgelegen hofje.

Het dorp Boelenslaan:
Boelenslaan ligt uitermate centraal, maar is toch ook landelijk gelegen. Boelenslaan is dus een heerlijk rustig, groen en centraal dorp, met alle alle voorzieningen op zeer korte afstand. Ook beschikt Boelenslaan over de nodige voorzieningen, waaronder een eigen basisschool, tankstation, cafetaria, een uitgebreid sportcentrum en sportvelden. Op korte afstand van de woning is een speeltuin. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, zo zijn behalve Drachten en Surhuisterveen ook de autowegen naar Leeuwarden en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) gelegen op zeer korte afstand.

Surhuisterveen:
Het naastgelegen dorp is Surhuisterveen, hét winkelhart/ regiodorp van de omgeving. Surhuisterveen is voorzien van bijna stadse voorzieningen als: een uitgebreid winkelcentrum, vier grote supermarkten, levendige horeca, een groot openluchtzwemcomplex en een bibliotheek. Ook heeft Surhuisterveen een brede middelbare school (voortgezet onderwijs) en 3 basisscholen.

Drachten:
Het stadse centrum van Drachten is tevens op nog geen 10 autominuten afstand. Hier zijn (alle) stadse voorzieningen te vinden als een bioscoop, een schouwburg en een zeer uitgebreid centrum. Ook zijn er vele scholen aanwezig en zijn er bijna alle soorten voortgezet onderwijs te vinden in Drachten.

De Andrys Geartswei 14 in Boelenslaan is echt een woning waar je je meteen thuis zal voelen en staat te koop! Neem vandaag nog contact op met onze flexibele makelaars om een bezichtiging te plannen en ervaar zelf het woongenot van de Andrys Geartswei 14 in Boelenslaan.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, hoekwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Bouwjaar omschrijving
Naderhand compleet vernieuwd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Keurig vernieuwd
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Keurig vernieuwd
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt

Energie

Energielabel
Einddatum
18 oktober 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr107 gas gestookte combiketel uit 2023 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
238 m²
Woonoppervlakte
93 m²
Overige ruimten
6 m²
Inhoud
364 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
150 m²
Achtertuin
35 m² (21,52m diep en 8,27m breed)
Ligging
Gelegen op Noordwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, maar ook op parkeerterrein

Garage

Garage soort
Garage mogelijk

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Aantal
1

Kadaster surhuizum b 8546

Oppervlakte
238 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: