Bjirkewei 87, Twijzelerheide te koop

Twijzelerheide

Bjirkewei 87

€ 298.250 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Bjirkewei 87, Twijzelerheide te koop

Stel je een huis voor waar alles mogelijk is; wonen, winkel, dubbele bewoning, kantoorruimte, of zelfs ruimte voor die hobby die wat extra plek vraagt. Je zult bijna nooit zo'n royaal geheel vinden als dit. In deze zeer ruime vrijstaande woning met ca. 323m² gebruiksoppervlakte kun je zelfs je eigen bedrijf houden. En met een perceel van 425m² en een zonnige achtertuin op het zuidwesten, wordt dit echt jouw eigen paradijs.

Energiezuinig? Jazeker! Met 11 zonnepanelen en uitstekende dak-, muur-, en glasisolatie ben je verzekerd van een groene woning. Er zijn zelfs warmtepompairco's aanwezig. Wonen boven en beneden, of je bedrijf runnen vanuit huis? Hier kan het allemaal, en voor ruimtevragende hobby's is er meer dan genoeg plek.

De zonnige achtertuin op het zuidwesten biedt diverse zon- en schaduwrijke plekken, ideaal voor ontspanning en privacy. De huidige bewoners hebben toestemming om het aangrenzende kerkterrein links te gebruiken (waar op de foto's een zwembad staat). Hoewel het mogelijk is dat deze regeling ook voor toekomstige bewoners kan worden getroffen, kunnen we dit niet garanderen.

Benedenwoning:
De begane grond beschikt over een royale hal bij de entree, een lichte woonkamer met terras, een grote tweepersoonsslaapkamer van wel 23m², een keuken en bijkeuken met alle aansluitingen, een badkamer met douche, en twee garage/bergingsruimtes die gemakkelijk bij de woonruimte getrokken kunnen worden.

Woning boven:
De bovenwoning biedt een ruime eetkeuken met topapparatuur zoals een Amerikaanse koelkast en Boretti gasfornuis, een lichte woonkamer met balkon en sierhaard, drie tweepersoonsslaapkamers en grote bergingen, en ook een balkon aan de voorzijde en een dakterras aan de achterzijde.

Locatie:
Twijzelerheide is een charmant dorp gelegen in de noordoosten van Fryslân, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Het dorp, dat ongeveer 1800 inwoners telt, staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap, voetbalclub, gezellig café, diverse winkels, en een actief verenigingsleven.

Direct aan Twijzelerheide ligt De Westereen, ook bekend als Zwaagwesteinde. Dit levendige dorp heeft een regiofunctie. Met ongeveer 5.000 inwoners biedt het een breed scala aan voorzieningen, waaronder diverse winkels, supermarkten, basisscholen, en sportverenigingen, allemaal binnen loopafstand van de woning.

Openbaar vervoer is hier uitstekend geregeld, met een eigen treinstation en goede verbindingen naar steden als Leeuwarden, Groningen, en Drachten. De nabijheid van de 4-baansweg Centrale As maakt het bovendien gemakkelijk om snel naar nabijgelegen steden te reizen.

In de omgeving van Twijzelerheide vind je prachtige natuurgebieden zoals Bûtenfjild, het Houtwiel, en de nabijheid van het Lauwersmeergebied en de Waddenzee. Of je nu houdt van fietsen, wandelen, of watersport, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er is zelfs een eigen jachthaven en open vaarwater.

Deze veelzijdige omgeving biedt niet alleen alle gemakken van het moderne leven, maar ook de rust en schoonheid van de natuur. Jouw nieuwe woning in Twijzelerheide biedt je het beste van beide werelden: een levendige gemeenschap met alle nodige voorzieningen en de rustige charme van het Friese platteland.

Zie jij jezelf al wonen en/of werken in deze prachtige en levendige omgeving? Met de woning aan de Bjirkewei 87 te 9287 LC Twijzelerheide ben je verzekerd van een plek waar je je thuis voelt, overladen met mogelijkheden en alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Onze flexibele makelaars zien je dan ook graag bij dit zeer royale geheel in Twijzelerheide.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 298.250 kosten koper
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
3 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte met mogelijkheid tot +werken/winkel
Huidige bestemming
Gemengde doeleinden wonen al dan niet i.c.m. werke
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Bouwjaar omschrijving
Naderhand gerenoveerd en bijgebouwd/ nieuw gebouw.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Pannen en bitumen

Energie

Energielabel
Einddatum
8 augustus 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Cv ketel, warmtepomp
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Nefit hrc25 4w gas gestookte combiketel uit 2015 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
425 m²
Woonoppervlakte
222 m²
Overige ruimten
101 m²
Inhoud
1130 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
9 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Tuin rondom (Normaal)
Tuin oppervlakte
200 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Parkeerplaats

Kadaster kooten d 4428

Oppervlakte
425 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: