Boskbei 4, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Boskbei 4

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Boskbei 4, Surhuisterveen te koop

Ruim wonen met weids uitzicht in een nieuwe woning? Dat kan bij deze keurig en luxe, onder architectuur gebouwde woning aan de rand van Surhuisterveen met uitzicht over de Feanster haven! Dit prachtige geheel is gesitueerd op een riante kavel van maar liefst ca. 791 m² eigen grond, waarvan de achtertuin op de optimale zonligging (zuid-westen).

Het geheel is voorzien van maar liefst 4 tweepersoonsslaapkamers, een luxe veranda met berging en een grote overkapping. Een slaap- en badkamer op de begane grond is gemakkelijk te realiseren. Tevens is het eenvoudig om een extra slaapkamer te realiseren op de 2e etage.

Energiezuinig; dat is deze woning zeker! Aan alles is gedacht! Zo is de woning voorzien van o.a. een hybride warmtepomp (keuze luchtwarmte en gas), triple (driedubbele) beglazing, vloerverwarming en lage temperatuur verwarming, dubbele spouwisolatie, hoogwaardige dakisolatie én vloerisolatie. Tevens is de aangebouwde garage gelijkwaardig als de woning geïsoleerd en kan daarmee gebruikt worden als volwaardige extra kamer.

Er is gekozen voor een hoogwaardig niveau van afwerking en voorzien van vele luxueuze elementen als sierlijsten op de goten, zinken hemelwaterafvoeren, grote dubbele openslaande tuindeuren, absolute A-kwaliteit hardhouten kozijnen, extra sierlijsten, sierlijke luiken op de kozijnen, Belgisch hardstenen onderdorpels, verdiepte rollagen en een prachtig afgewerkte, aangebouwde en geïsoleerde garage. Ook is er niet bespaard op zaken als deuren in en om de woning, evenals vloerafwerkingen (PVC en keramisch parket) en luxe tegelwerk en sanitair.

Begane grond:
Via de zijentree komt u in de ruime hal met vide en uitgebreide meterkast; toiletruimte met wandcloset en fontein; lichte U-vormige doorzonwoonkamer met keukenruimte van totaal ruim 60 m², voorzien van van grote raampartijen, grote dubbele openslaande tuindeuren en een luxe inbouwkeuken voorzien van alle gemakken als een inductiekookplaat, Quooker, grote ovens, combimagnetron, koelkast, softclose lades en kasten, inlegspoelbak, stenen werkbladen en bardeel; bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorgang naar de ruime geïsoleerde garage (deze is gemakkelijk om te bouwen tot badkamer en/of slaapkamer) met doorloop naar de achtertuin en dubbele symmetrische garagedeuren aan de voorzijde.

1e etage:
Overloop; 3 royale tweepersoonsslaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met grote inloopkast; separate toiletruimte met wandcloset en fontein; badkamer met extra groot ligbad, inloopdouche met regendouche en drain, dubbele wastafel met wastafelmeubel en verwarmde spiegel (anticondens).

2e etage:
Vaste trap naar de tweede etage voorzien van een overloop met groot dakraam; 4e extra tweepersoonsslaapkamer; bergruimte welke met kleine aanpassingen als extra slaapkamer gebruikt kan worden.

Buitenom:
De privacyvolle, ruime achtertuin is voorzien van meerdere zonneterrassen, het geheel ligt aan het water, er is een vrij uitzicht, heeft sfeervolle luxe overkappingen en het geheel is voorzien van een gazon en sierbestrating.

Surhuisterveen het regiodorp met een zeer hoog voorzieningenniveau, zoals een divers aanbod van supermarkten en winkels, (basis)scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer (bus), welken zich bevinden op loopafstand. Surhuisterveen is een zeer geliefde woonplaats met een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelweg (A7), Groningen, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteiten plaats vinden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks twee wielerwedstrijden plaats, de Profronde en de Centrumcross, is er een groot beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten de triatlon De Feanster 40!

Ook qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor andere plaatsen. Het dorp beschikt over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (De Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen.
Op het gebied van kunst en cultuur beschikt het dorp over meerdere musea's.

Wilt u deze prachtige sfeer proeven en u rond laten leiden bij alle prachtdetails die aanwezig zijn in en om deze woning? Maak dan snel een afspraak bij de Boskbei 4 te Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Villa, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Bouwjaar omschrijving
Compleet nieuw gebouwd in 2019
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Het geheel is uitstekend onderhouden
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Het geheel is uitstekend onderhouden
Dak
Schilddak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
gebakken pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
5 juli 2029
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, driedubbel glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel, centrale voorziening
C.v.-ketel
Hybride lucht/water warmtepomp elektrisch gestookte combiketel uit 2019 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
791 m²
Woonoppervlakte
195 m²
Inhoud
739 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
590 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Aangebouwd hout
Voorzieningen
Verwarming, elektra
Isolatie
Volledig geisoleerd
Oppervlakte
18 m² (6,29m diep en 2,8m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum c 6749

Oppervlakte
791 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: