Boskwei 6, De Westereen te koop

De westereen

Boskwei 6

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Boskwei 6, De Westereen te koop

Ontdek de bijzondere charme van dit uitgebouwde Waldhûs aan de Boskwei 6 in De Westereen, waar comfort en landelijkheid samenkomen. Dit huis is gelegen op een ruim perceel van 1.394m² en combineert het gemak van nabijgelegen voorzieningen met de rust van het landelijke leven. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een huis geschikt voor alle levensfasen, biedt deze woning een slaap- en badkamer op de begane grond, wat zorgt voor een comfortabele en toegankelijke woonervaring.

Recent onderhoud en een totale renovatie garandeert je een zorgeloze start. Het schilderwerk is in 2023 gedaan, de regenwaterafvoeren zijn onlangs vervangen, ook zijn de elektrische installaties aangepakt en de platte daken zijn eerder ook al vernieuwd. Zelfs de tuin is volledig aangepakt, inclusief het verwijderen van oud puin.

Te weinig slaapkamers en/of te weinig ruimte?
In het verleden waren er 2 slaapkamers op de 1e etage, maar deze zijn verwijderd door de huidige eigenaar en hebben plaats gemaakt voor een grote bergzolder. Uitbreiding in het bestaande is dus goed mogelijk. Bovendien is uitbreiding via een plat dak ook een optie om extra ruimte boven te creëren; met andere woorden, er is voldoende ruimte en mogelijkheden beschikbaar.

De begane grond bestaat uit een hal/entree, een sfeervolle woonkamer van ca. 20m² met elektrische sfeerhaard, een ruime leefkeuken met inbouwapparatuur, een slaapkamer, een luxe badkamer met inloopdouche en wastafel, een toiletruimte, en een bijkeuken met witgoedaansluitingen. Een vaste trap leidt naar een ruime bergzolder.

Met een energielabel C, dakisolatie, muurisolatie, en dubbel glas, biedt dit huis comfort en efficiëntie. De woning wordt verwarmt middels een Vaillant HR107 combiketel uit 2016.

De garage, is op de begane grond alleen al ca. 39m² groot en uitgerust met wateraansluitingen, verwarmingsmogelijkheid, elektra, en een grote vide. Ook is het dak geïsoleerd middels plafondisolatie en/of dakisolatie. Tevens is er een grote vide waardoor bijvoorbeeld een autobrug geplaatst kan worden. Er is ook een verdieping die toegang biedt tot een bergzolder. Aan de achterzijde van de garage bevindt zich een grote overkapping met een adembenemend uitzicht over de landerijen.

De Westereen, voorheen bekend als Zwaagwesteinde, is een dynamisch dorp met veel faciliteiten. Ook zijn er supermarkten, vele winkels en gezellige (avond en dag)horeca. Qua vervoer biedt het dorp een uitstekende treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen, naast diverse buslijnen. Dit zorgt voor goede bereikbaarheid en connectiviteit.

Sport is een belangrijk aspect in De Westereen. Er zijn meerdere sportclubs en -velden waar verschillende sporten beoefend worden.

Voor recreatie zijn er opties zoals natuur- en wandelgebieden, campings en een jachthaven, wat het dorp aantrekkelijk maakt voor zowel bewoners als bezoekers. Ook op het gebied van onderwijs is De Westereen goed voorzien met verschillende scholen.

De locatie van De Westereen is ideaal: via de provinciale weg, de Centrale As, bereikt men snel Leeuwarden (15 minuten) en de snelweg A7 bij Drachten (20 minuten). Dit maakt het dorp zowel een aantrekkelijke woonplaats als een strategisch punt voor reizen en zaken.

Altijd al gelijkvloers willen wonen op een prachtige locatie bij alle voorzieningen? Maak een afspraak met onze flexibele makelaars bij de Boskwei 6 in De Westereen.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
4 maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Bouwjaar omschrijving
Naderhand vernieuwd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden staat
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden staat
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
22 december 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Vaillant hr 107 gas gestookte combiketel uit 2016 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
1394 m²
Woonoppervlakte
76 m²
Overige ruimten
9 m²
Inhoud
309 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
3 kamer(s) waarvan 1 slaapkamer(s)
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Normaal)
Tuin oppervlakte
1200 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen, parkeerplaats, garage met carport
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water, vliering, elektrische deur
Oppervlakte
39 m² (5,35m diep en 7,3m breed)
Capaciteit
4 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Aantal
1

Kadaster veenwouden g 6318

Oppervlakte
690 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster veenwouden g 6558

Oppervlakte
704 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: