Opende

Centrumweg 1b

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Centrumweg 1b, Opende te koop

Als je op zoek bent naar een instapklare woning die aan alle moderne eisen voldoet, dan wil je de 2-onder-1-kapwoning aan de Centrumweg 1B in Opende zeker niet missen. Je stapt hier een huis binnen dat niet alleen prachtig is afgewerkt, maar ook nog eens super energiezuinig is, met het energielabel A.

Jouw toekomstige woning heeft 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot meer, betonvloeren, een PVC vloer en je profiteert van 8 zonnepanelen uit 2021, waardoor je aanzienlijk bespaart op je energierekening. Wat nog meer? Het huis is compleet vernieuwd, inclusief de toiletruimte en platte daken (2022). Het volledige huis is geïsoleerd en het recente schilderwerk uit 2022 is zo goed als nieuw.

Op het gebied van comfort kom je niets tekort. Er is vloerverwarming op de begane grond en in de vernieuwde luxe badkamer. Die badkamer is een echte wellness-ruimte met een inloopdouche voorzien van regendouche, drain en handdouche. Het wastafelmeubel heeft een softclose-systeem en er is zelfs een luxe wellnessbad. Om ervoor te zorgen dat je geen last hebt van kalkaanslag, is er een waterontharder geïnstalleerd.

Qua ruimte zit je ook helemaal goed. Het huis is aan de achterkant uitgebouwd, wat een prachtige, ruime woonkeuken heeft opgeleverd. Met een erf van 274m² en een afgeschermde achtertuin van ongeveer 80m² heb je meer dan genoeg ruimte om buiten te genieten. Er is zelfs een grote veranda waar je heerlijk kunt relaxen. En vergeet de royale oprit niet, waar je meerdere auto’s kwijt kunt en die voorzien is van een carport.

Begane grond:
Entree/hal met bergruimte en toiletruimte voorzien van wandcloset; royale L-vormige woonkamer (door uitbouw is de woonkamer volledig geworden); keukenruimte met L-vormige inbouwkeuken; aanbouw met eetkamer en een prachtige lichte achterpui met dubbele openslaande tuindeuren; bijkeuken met vaste kast voorzien van witgoedaansluitingen en een kast met cv-opstelling; doorgang naar de aangebouwde ruime garage van maar liefst ca. 32m² met extra lengte en breedte, kastruimte en een wastafel.

1e etage:
Overloop; 3 royale slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een grote schuifkastenwand en een slaapkamer is voorzien van een dakkapel; badkamer met inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel, wandcloset en een wellnessbad.

2e etage:
2e etage waar met gemak een extra slaapkamer gemaakt kan worden.

De locatie maakt het plaatje compleet. Jij woont aan de Centrumweg, dus, zoals de naam al aangeeft, zit je lekker dichtbij het centrum van Opende. Hier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Je geniet hier niet alleen van rust en ruimte, maar je hebt ook alle voorzieningen om de hoek.

Het centrum van Opende heeft een supermarkt, scholen, sportfaciliteiten, een bruisend verenigingsleven en het Baron Theater, dé ontmoetingsplek voor jong en oud waar jaarlijks verschillende voorstellingen te zien zijn. En als je even buiten Opende kijkt, dan vind je Surhuisterveen, een levendig dorp met maar liefst vier grote supermarkten, meer dan honderd winkels, gezellige eetgelegenheden en verschillende scholen, waaronder voortgezet onderwijs.

Dankzij de supercentrale ligging van de snelwegen, zoals de A7, zijn de nabijgelegen steden en dorpen gemakkelijk te bereiken. Ook de busverbindingen zijn uitstekend, waardoor reizen een fluitje van een cent is. Steden zoals Groningen en Leeuwarden liggen binnen handbereik.

Deze energiezuinige woning met A-energielabel in Opende bezichtigen? Onze flexibele makelaars staan voor je klaar bij de Centrumweg 1B in Opende!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Zadeldak, platdak

Energie

Energielabel
Einddatum
9 augustus 2023
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr107 awb gas gestookte combiketel uit 2018 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
274 m²
Woonoppervlakte
112 m²
Overige ruimten
46 m²
Inhoud
535 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin (Normaal)
Tuin oppervlakte
85 m²
Achtertuin
49 m² (4,71m diep en 10,5m breed)
Ligging
Gelegen op Noord
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen, carport
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
31 m² (7,87m diep en 3,92m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster grootegast f 4470

Oppervlakte
274 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: