De Dellen 66, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

De Dellen 66

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Dellen 66, Surhuisterveen te koop

Nog nooit bewoond geweest, nieuwbouw, van alle gemakken voorzien, architectonisch, zeer energiezuinig én dat op een van de mooiste plekjes van Surhuisterveen? Deze zeer royale nieuwgebouwde woning heeft dit allemaal, maar dan ook nog met een mogelijkheid van een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Wat is het toch heerlijk; nieuwbouw, zonder alle nieuwbouwstress, bouwrentes etc., maar wel zelf de inrichting regelen. Dat is bijna nooit mogelijk, maar op deze unieke locatie kan dit wél!

Deze nieuwbouwwoning is gerealiseerd aan de rand van het centrum van Surhuisterveen, maar toch met fraai vrij uitzicht aan de voorzijde en bijna naast de molen van Surhuisterveen en de achtertuin op het zeer zonnige zuidwesten. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 611m² eigen grond. Ook aan prachtige buitenruimte dus geen gebrek.

De woning is voorzien van optimale isolatie. Zo is de gehele woning uitgevoerd in triple beglazing, is er uitgebreide dak-, muur- en vloerisolatie en is er kierdichting toegepast. Ook het installatiewerk is zeer energiezuinig met een warmte-terugwin-unit, een luxe Daikin warmtepomp, volledige vloerverwarming en een grote hoeveelheid aan zonnestroom van de 12 HR-zonnepanelen.

Begane grond:
Statige en lichte hal/entree met uitgebreide meterkast; U-vormige woonkamer en woonkeuken met veel glasoppervlakte en dubbele openslaande tuindeuren met zijlichten; grote berging in de vorm van een trapkast; toiletruimte met urinoir, wandcloset en fontein; bijkeuken met doorloop naar de achtertuin, witgoed- en warmtepompaansluiting; werk-/slaapkamer met mogelijkheid tot inloopkast en uitbouw naar badkamer op de begane grond (inbouw in bijkeuken) + gemakkelijke ombouw naar werkruimte.

1e etage:
Overloop; 3 tweepersoonsslaapkamers; separate toiletruimte met wandcloset en fontein; badkamer voorzien van inloopdouche met regendouche, handdouche en drain, ligbad en wastafel met wastafelmeubel.

2e etage:
Vaste trap naar ruime zolderberging met warmte-terugwin-unit en omvormer van de zonnepanelen.

De woning is met oog voor detail gebouwd, zo zijn er 2 prachtige dakkappellen op de achterzijde gerealiseerd, zijn er betonnen raamdorpelstenen geplaatst, zijn er (de meest luxe) A-kwaliteit hardhouten kozijnen geplaatst en zijn de windveren, boeidelen en goten uitgevoerd van red cedar en zijn de hemelwaterafvoeren uitgevoerd in zink met bladvangers.

Deze woning is ontworpen door EVE Architecten en zijn gerealiseerd door de gerenommeerde bouwbedrijven U. Veenstra i.c.m. bouwbedrijf Blauhuis.

De kavel wordt nog luxe opgeleverd met sierlijke haagbeplanting en afrasteringen. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Over de omgeving:
Surhuisterveen, in de Friese volksmond ook wel 't Fean genoemd, was en is een zeer aantrekkelijk dorp om te wonen. Surhuisterveen is ontstaan aan het einde van de 16e eeuw en staat bekend om haar ondernemend klimaat en het bruisende centrum. Zo heeft het gezellige Surhuisterveen meer dan 100 winkels, 4 supermarkten en veel uitgaansgelegenheden.

Ook zijn er vele scholen, te weten:
• Openbare basisschool ’t Skriuwboerd
• Christelijke basisschool De Bêrnebrêge
• Christelijke basisschool De Hoekstien
• Het openbare/christelijke VO Surhuisterveen (vmbo, havo en onderbouw atheneum)

Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteiten plaatsvinden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks meerdere wieleractiviteiten plaats, waaronder de Profronde, is er een groot beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten de triatlon De Feanster 40!

Ook qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor andere plaatsen. Het dorp beschikt over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (It Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen.

De woning is vrijgesteld van overdrachtsbelasting, wel is de notariskeuze voor u vrij, evenals dat de overdrachtskosten voor uw rekening zijn.

Net zo enthousiast over dit nieuwe, luxe en mogelijkhedenrijke geheel? Onze flexibele makelaars leiden u graag rond bij De Dellen 66 in Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
4 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Bouwjaar omschrijving
Nieuw gebouwd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Nieuwbouw
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Nieuwbouw
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
7 juni 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, voorzetramen, volledig geisoleerd, geen spouw, driedubbel glas, kierdichting, hr glas
Verwarming
Warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
611 m²
Woonoppervlakte
174 m²
Inhoud
670 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Aan te leggen)
Tuin oppervlakte
525 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, ook op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Garage mogelijk

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Aantal
5

Kadaster surhuizum b 9353

Oppervlakte
611 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: