De Gentiaan 22, De Westereen te koop

De westereen

De Gentiaan 22

€ 425.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Verkocht onder voorbehoud: Momenteel is er een koper in onderhandeling over dit object. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Omschrijving

De Gentiaan 22, De Westereen te koop

Ervaar de toekomst van comfortabel wonen met deze jonge, levensloopbestendige woning, gebouwd in 2003, die jou een zorgeloze woontoekomst belooft. Met een prestigieus A-energielabel is dit huis niet alleen een toonbeeld van duurzaamheid, maar biedt het ook de vrijheid en ruimte die je zoekt, gelegen op een perceel grond van ca. 623m² en 4 tweepersoonsslaapkamers. De ligging naast een boomwal, een klein bosperceel, zorgt voor een unieke sfeer van privacy en rust, terwijl het vrije uitzicht aan de voorzijde over de rustige straat de serene leefomgeving complementeert.

Deze woning aan De Gentiaan 22 in De Westereen onderscheidt zich door zijn levensloopbestendige ontwerp, wat betekent dat het huis met je mee kan groeien en aanpassen aan veranderende levensfasen. De begane grond beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer en suite, ideaal voor iedereen die gelijkvloers wil leven of een kantoor aan huis wil hebben. Ook zijn er nog 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Een bijna extra appartement op de 1e etage dus.

De kwaliteit van bouwen is terug te zien in de solide constructie en de uitstekende isolatie van dak, muur, vloer, en het gebruik van HR(++) glas, maar ook een keurig onderhouden CV-combiketel en een warmte-terugwin-unit, waardoor een comfortabel binnenklimaat gegarandeerd is het hele jaar door, met minimale energiekosten. Gelegen op circa 623m² eigen grond, in een van de mooiste buurten van De Westereen, biedt dit huis niet alleen een geweldige woonervaring, maar ook een fantastische locatie dicht bij alle voorzieningen.

Begane grond:
Hal/entree aan de voorzijde met meterkast; L-vormige woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en de dubbele openslaande tuindeuren; L-vormige keuken voorzien van inbouwapparatuur; bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en opstelling voor de cv-combiketel; tweepersoonsslaapkamer met een en suite badkamer, voorzien van een inloopdouche, wastafel, wandcloset en vloerverwarming; via de hal bereikbare toiletruimte uitgerust met een wandcloset en een fontein.

1e etage:
Overloop met vide; drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is uitgerust met een wastafel; badkamer voorzien van een wandcloset, wastafel met wastafelmeubel, een speciale bad-aansluiting en een aansluiting voor een (inloop)douche.

2e etage:
Via een vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met een warmteterugwinunit en de mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap.

Buiten:
Een zorgvuldig aangelegde tuin met prachtige plantenborders, een gazon, parkeerplaats voor auto's en een nette tuinschuur die is voorzien van elektra. Ook de voortuin is prachtig opnieuw aangelegd met siergrind en plantenborders. Bij het terras, bereikbaar via de dubbele openslaande tuindeuren, is een uitschuifbaar zonnescherm met knikarm aanwezig.

De Westereen (Zwaagwesteinde):
De Westereen, vroeger bekend als Zwaagwesteinde, blinkt uit als een levendige gemeenschap met een breed aanbod aan voorzieningen. Het dorp herbergt supermarkten, talrijke winkels en sfeervolle horecagelegenheden die zowel overdag als 's avonds gasten verwelkomen. Op het gebied van transport is De Westereen goed uitgerust met een voortreffelijke treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen, en wordt verder aangevuld met verschillende busroutes. Deze infrastructuur verzekert uitstekende toegankelijkheid en verbindingen.

Sport speelt een cruciale rol in de gemeenschap van De Westereen, met een verscheidenheid aan sportclubs en speelvelden waar men zich aan diverse sporten kan wijden.

Voor ontspanning biedt het dorp verschillende mogelijkheden, waaronder natuurgebieden en wandelpaden, campings en een jachthaven, die zowel inwoners als toeristen aantrekken. De Westereen is tevens goed uitgerust op het vlak van onderwijs, met een keur aan scholen.

De ligging van De Westereen is perfect: men bereikt Leeuwarden in slechts 15 minuten via de provinciale weg, de Centrale As, en de snelweg A7 bij Drachten is slechts 20 minuten rijden. Deze aspecten maken het dorp niet alleen een begeerde woonlocatie maar ook een strategisch knooppunt voor reizen en commerciële activiteiten.

Als je droomt van een thuis dat energie-efficiëntie, comfort en levensloopbestendigheid perfect combineert met het genot van een ruim perceel, dan is De Gentiaan 22 in De Westereen precies wat je zoekt. Onze flexibele makelaars staan te popelen om je te ontmoeten!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden
2 maanden geleden
Gewijzigd
2 weken geleden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Keurig onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Keurig onderhouden
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt

Energie

Energielabel
Einddatum
27 december 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Itho daalderop hr107 gas gestookte combiketel uit 2014 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
623 m²
Woonoppervlakte
140 m²
Overige ruimten
14 m²
Inhoud
571 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, wasmachineaansluiting, toiletten 2
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
525 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Garage mogelijk, parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster veenwouden g 5936

Oppervlakte
623 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: