De Lange Schoor 10, Buitenpost te koop

Buitenpost

De Lange Schoor 10

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Lange Schoor 10, Buitenpost te koop

Bent u op zoek naar een leuke en moderne tussenwoning met 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4e) in Buitenpost? Lees dan snel verder want deze keurig onderhouden woning is niet alleen verrassend ruim door de hoge gootlijn, maar ligt ook op een gewilde plek. De woning is gebouwd in een rustige en kindvriendelijke buurt op loopafstand van alle faciliteiten die het dorp Buitenpost te bieden heeft en staat op een perceel eigen grond van 161 m2!

Zowel van binnen als van buiten ziet de woning er zeer net uit, het onderhoud is altijd goed bijgehouden én in 2015 zijn alle ramen voorzien van HR++ glas. Onder de vloer zijn isolatiechips aangebracht en in 2020 is de woning volledig buitenom geschilderd. De badkamer en het toilet zijn beide in 2016 vernieuwd. De moderne keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, grill-magnetroncombinatie, oven, koel-vriescombinatie. Het natuurstenen blad maakt het plaatje helemaal compleet. Een woning waar u zo in kunt dus!

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree via de voordeur aan de voorzijde van de woning; binnenkomst in de hal met toegang tot de meterkast; lichte woon-/eetkamer met aansluitend de prachtige hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur waar menig keukenprins(es) van smult; opberg-/provisiekast onder de trap; tussenhal met toegang tot de toiletruimte met hangtoilet en fontein; bijkeuken/berging met witgoedaansluiting en een vlizotrap naar berging; vaste trap naar eerste verdieping;

Eerste verdieping:
Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste ca 14m2 is; badkamer met inloopdouche, wastafel, en hangtoilet; vaste trap naar tweede verdieping;

Tweede verdieping:
Bergzolder met CV-opstelling, wasmachineaansluiting en dakraam. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Buiten:
De diepe achtertuin op het noordwesten biedt veel mogelijkheden voor zowel de zonliefhebber als de tuinierder. Aan flora en fauna geen gebrek: in de achtertuin zijn diverse bloemen, bomen, struiken, planten, vlinders en vogels te vinden. Tevens is er een achterom via de steeg. De voortuin is eveneens voorzien van veel groen. Het parkeren van uw auto kan onder andere in de parkeerhavens die in de straat gerealiseerd zijn.

Over Buitenpost:
Het dorp Buitenpost beschikt over diverse basisscholen, een ruime keuze aan middelbare scholen en het winkelcentrum van het dorp ligt op loop-/fietsafstand. Het dorp heeft een breed aanbod van supermarkten, winkels en bedrijvigheid. Wilt u met de trein reizen? Dan is Buitenpost eveneens perfect want het beschikt over een eigen treinstation met een directe, snelle spoorverbinding naar Groningen en Leeuwarden. Binnen 25 minuten staat u in het centrum van deze 2 hoofdsteden. Verder is Buitenpost een actief en sportief dorp met vele sportverenigingen. Van tennis tot voetbal en van fierljeppen tot kaatsen: voor een ieder wat wils!

Wilt u deze prachtige tussenwoning ook graag met eigen ogen aanschouwen? Bel dan naar ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak! Onze makelaars leiden u graag rond!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, tussenwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1984.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden van binnen.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden van buiten.
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Een met pannen gedekt zadeldak.

Energie

Energielabel
Einddatum
7 juni 2025
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Awb gas gestookte combiketel uit 2006 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
161 m²
Woonoppervlakte
94 m²
Overige ruimten
20 m²
Inhoud
390 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, dakraam

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin (Normaal)
Tuin oppervlakte
90 m²
Achtertuin
72 m² (15,07m diep en 5,05m breed)
Ligging
Gelegen op Noordwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Garage

Garage soort
Geen garage

Kadaster buitenpost b 1039

Oppervlakte
161 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: