De Singel 8, Harkema te koop

Harkema

De Singel 8

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Singel 8, Harkema te koop

Wauw! Maar liefst 286m² aan woonplezier kent deze gloednieuwe, in 2022 opgeleverde, bijna volledig herbouwde woning aan De Singel 8 in Harkema. Een heerlijk vrijstaand familiehuis met maar liefst 7 slaapkamers en een royale aangebouwde stenen garage op een gunstig ingericht perceel grond van 705m². En ook zeker het vermelden waard: (bijna) energieneutraal met een top A+ label! Hier heeft u geen omkijken meer naar de komende jaren.

Woorden schieten tekort, zoveel comfort, luxe en ruimte biedt dit geheel! Zo zijn er maar liefst 2 luxe uitgeruste badkamers, is de keuken van alle gemakken voorzien, is er zowel beneden als op de eerste etage volledig vloerverwarming aangelegd, gecombineerd met een warmtepomp en een 1000 liter buffervat. Uiteraard liggen er zonnepanelen op het dak. Op de woning zelf 22 panelen en op de garage 14 panelen. Vanzelfsprekend is ook het afwerkingsniveau van hoge kwaliteit, met onder andere natuurstenen vensterbanken, prachtige hoge plinten en sierlijsten. Heeft u nog meer wensen?

Van binnen heeft het huis prachtige vertrekken te bieden. Direct achter de voordeur, aan de opritzijde van de woning, ontvouwt zich een imposante ontvangsthal met vide. Kenmerkend voor deze woning zijn de vele ramen waardoor het (zon)licht zijn weg naar binnen weet te vinden. In dit huis is het elke keer weer een feestje om thuis te komen. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer van maar liefst 43m² met erker, houtkachel en openslaande deuren; woonkeuken met royale keukenopstelling in U-opstelling met schiereiland, uitgerust met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en bargedeelte om 's middags de dag door te nemen onder het genot van een kopje koffie. Liever buiten zitten? Geen probleem. Door de 2e set openslaande deuren zit u binnen no time buiten op de veranda! Verder is er op de begane grond een luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche; een betegelde toiletruimte met hangtoilet en fontein; bijkeuken met kastruimte, 2e trapopgang, uitstortgootsteen en achterdeur; ruime garage met sectionaaldeur(en) die toegang tot de garage geven vanaf zowel de oprit als vanuit de tuin.

Via de fraaie trapopgang vanuit de hal beneden komt u op de vide/overloop (met lichtkoepels) welke u toegang geeft tot de 5 ruim bemeten 2-persoonsslaapkamers die deze etage rijk is. De grootste slaapkamer, aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot een balkon gelegen op zuid/zuidwesten om tot in de late uurtjes van de zon te kunnen genieten. Verder is er op deze etage een 2e badkamer, in dezelfde luxe en tijdloze stijl als de rest van het sanitair, met dubbele wastafel en inloopdouche; een separate toiletruimte met hangtoilet. De overloop zelf is ingericht als wasruimte. In het achterste gedeelte van de overloop is een 2e trap van/naar de bijkeuken beneden. Door deze extra trapopgang zou dit achterste gedeelte van de eerste verdieping door een kleine verbouwing geschikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een kantoorruimte aan huis of 2e afsluitbare woonruimte.

De 2e verdieping is in 2 delen opgedeeld. Zo is er in het voorhuis een vaste trap naar de overloop en zijn er 2 kamers op deze etage welke momenteel als berging in gebruik zijn en voor gebruik als slaapkamer nog afgetimmerd moeten worden. De ruimte op de 2e verdieping boven de garage is ingericht als bergzolder (middels vlizotrap bereikbaar), net als de vliering (3e etage) boven het woonhuis.

Een ruim erf om U tegen te zeggen ligt rondom de woning. Maar liefst 705m² eigen grond heeft u tot uw beschikking hier. En ook niet geheel onbelangrijk: een geweldig ruime achtertuin met zongarantie, want deze ligt op het zuidoosten. Aan heerlijke zithoekjes geen gebrek en sowieso is het onder de overkapping fijn verblijven tijdens warme zomerdagen. De cortenstalen bloembakken gecombineerd met een keurig gazon maken het plaatje compleet. Parkeren kan ruimschoots op de eigen ca. 20 meter lange oprit of in de garage.

U leest het, deze woning biedt zoveel ruimte en daarmee ook mogelijkheden. Het motto inpakken en verhuizen geldt dan ook zeker voor dit geheel: alles is nieuw en instapklaar! Dat de gasloze woning over een super A+ energielabel, een warmtepomp en zonnepanelen beschikt maakt dit huis honderd procent klaar voor de toekomst!

N.B. Op dit moment zitten er nog tijdelijke (rode) overheaddeuren in de garage, deze zijn op de foto's alvast aangepast in grijs, RAL 7016. De nieuwe deuren worden eind oktober 2022 geplaatst.

Is dit uw droomhuis? Dat snappen we! Onze flexibele makelaars staan graag voor u klaar om u rond te leiden door deze unieke vrijstaande woning aan De Singel 8 in Harkema. Neem contact met ons op voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Bouwjaar omschrijving
Oorspronkelijke bouwjaar 1975, recent herbouwd.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
De woning verkeert in uitstekende staat.
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
De woning verkeert in uitstekende staat.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Met pannen en bitumineuze dakbedekking gedekt samengesteld dak.

Energie

Energielabel
Einddatum
28 september 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, houtkachel
Warm water
Centrale voorziening

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
705 m²
Woonoppervlakte
286 m²
Overige ruimten
48 m²
Inhoud
1182 m³

Indeling

Woonlagen
6 woonlagen
Kamers
9 kamer(s) waarvan 7 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, vloerverwarming, douches 2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
400 m²
Achtertuin
275 m² (24,7m diep en 14,18m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen, inpandig
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water, elektrische deur
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Oppervlakte
51 m² (7,88m diep en 6,53m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
1

Kadaster drogeham d 3057

Oppervlakte
705 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: